Aminata atceļ koncertu: "Man nav tiesību prasīt cilvēkiem vakcinēties!" (67)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Aminata
Aminata Foto: publicitātes

Latvijas iedzīvotāji šķietami atgriežas "normālā dzīvē", taču ar vienu nosacījumu - jābūt vakcinētiem vai ar pārslimotu Covid-19. Tas nozīmē neparedzētus šķēršļus dažādiem pasākumiem, tā arī mūziķe Aminata Savadogo ar komandu ir nolēmusi atcelt savu koncertu, un savu izvēli dziedātāja skaidro vietnē "Instagram".

"Mīļie draugi, lai arī cerējām līdz pēdējam, ka īstais brīdis koncerta rīkošanai atnāks, diemžēl esmu spiesta koncertu atcelt!" raksta Aminata.

"Epidemioloģiskā situācija un valstī noteiktie ierobežojumi mums neļauj realizēt tādu koncertu, kādu vēlamies jums sniegt!

[..] Paldies visiem skatītājiem, kas kopā ar mums cerēja līdz pēdējam un tik ilgi nenodeva biļetes! Priekš manis tas nozīmē ļoti daudz! Paldies par jūsu atbalstu," saviem faniem pateicas dziedātāja.

Pie viņas ieraksta kāds sašutis sekotājs vaicāja, kādi tieši ierobežojumi traucē koncerta norisei, ņemot vērā, ka kultūras pasākumus ir atļauts rīkot. Aminata komentētājam sīki izskaidroja savu lēmumu: "Šobrīd ierobežojumi ļauj rīkot koncertus vai nu tikai vakcinētiem cilvēkiem, vai tikai ar Covid-19 testiem, ievērojot distanci un citus ierobežojumus. (Abus variantus kopā - nedrīkst!)

Liela daļa manu skatītāju pirka biļetes ilgi pirms šādiem ierobežojumiem un nav rēķinājušies ne ar to, ka koncerta apmeklēšanai būs nepieciešamas potes, ne ar to, ka, lai nāktu uz koncertu, būs nepieciešams Covid-19 tests, kas arī maksā naudu.

Ja mēs rīkosim koncertu tikai vakcinētiem - cik cilvēku varēs nākt uz manu koncertu? Es nezinu, cik no maniem skatītājiem ir vakcinēti, un, ņemot vērā vakcinēšanās tempus, lielākā daļa, visticamāk, atnākt nevarēs!

Man arī nav tiesību prasīt cilvēkiem vakcinēties koncerta dēļ!

Ja rīkoju koncertu ar testiem, tad strādā ierobežojumi - 2 kvadrātmetri uz vienu cilvēku un 2 metru distance, kā arī paši testi maksā naudu. Iegādāto biļešu skaits uz manu koncertu vairākas reizes pārsniedz maksimāli pieļaujamo cilvēku skaitu pasākumos!

Ticiet man, šis nebija spontāns lēmums, un mēs lauzījām galvas un apsvērām visus iespējamos variantus, lai koncerts varētu notikt, bet šobrīd vienkārši nonācām strupceļā…"

Komentāri (67)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu