Kad kļūst grūti, zūd jēga būt kopā: Maija Rozīte-Krištopane atklāti par attiecībām (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Maija Rozīte-Krištopane un Kaspars Krištopans
Maija Rozīte-Krištopane un Kaspars Krištopans Foto: Renārs Koris

Radio "Star FM" ētera personība Maija Rozīte-Krištopane intervijā žurnālam "Santa" runāja par attiecību tēmu, atklājot, kas viņai ir svarīgs un ko viņa tajās novērtē. 

"Mana pārliecība ir tāda, ka attiecībās viss kas var atgadīties, mēs neko nevaram uz priekšu ne prognozēt, ne saprast, tāpēc vienkārši ir jādzīvo šim mirklim tā, lai pats būtu komfortā un arī cilvēki, kas ir kopā ar tevi. Ir svarīgi ar otru harmoniski mijiedarboties, nevis dzīvot sāpēs un pārdzīvojumos. Ja to var uzturēt, tā ir augstākā pilotāža. Kad attiecībās kļūst grūti, zūd jēga būt kopā," intervijā atklāja Rozīte-Krištopane.

Kā zināms, šā gada sākumā izskanēja runas par krīzi Rozītes un viņas vīra, uzņēmēja Kaspara Krištopana laulībā. Pāris mija gredzenus 2010. gada vasarā, un abi ir vecāki dēlam Paulam un meitai Lindai.

Rozīte intervijā uzsvēra, ka attiecībās svarīgs ir respekts vienam pret otru, "nevis vēlme pakļaut, pāraudzināt vai pārtaisīt". "Attiecībās nav vietas kontrolēšanai, aizrādījumiem un pārmetumiem. To saku no pieredzes. Es tā dzīvot nevaru un arī neuzskatu, ka man būtu tiesības otram pieprasīt, lai kaut kas notiktu pēc manis iedomāta šablona," atklāta ir tautā iemīļotā radio personība. 

Rozīte norāda, ka pats svarīgākais ir katram ir sava telpa un savas lietas, pret kurām otram nevajadzētu būt iebildumiem. 

Pilnu interviju ar Maiju Rozīti-Krištopani lasiet žurnāla "Santa" jūlija numurā!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu