Liepājā prezentēs Ingas Kalnas jauno albumu "Das Rosenband"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
 “Lielajā dzintarā” izskanējis operdziedātājas Ingas Kalnas koncerts
“Lielajā dzintarā” izskanējis operdziedātājas Ingas Kalnas koncerts Foto: Valters Pelns

10. jūlijā plkst.19 Liepājas koncertzāles "Lielais dzintars" operdziedātāja Inga Kalna un pianiste Diāna Ketlere prezentēs dueta jauno mūzikas albumu "Das Rosenband" ("Rožu vītne"), informē SIA "Lielais dzintars" sabiedrisko attiecību vadītāja Elizabete Hartmane.

Mūzikas albumā "Das Rosenband" iemūžīnāta ar "Lielo mūzikas balvu" apbalvotā Riharda Štrausa, Alfrēda Kalniņa un Jāņa Mediņa dziesmu programma. Albums 2020. gada vasarā ieskaņots tieši "Lielā dzintara" akustiskajā ierakstu studijā.

Bet īpaši koncertsērijai "Personīgi" radīto koncertprogrammu šovakar papildinās arī ieskats abu mākslinieču jaunajā projektā. Hartmane skaidroja, ka koncertu izkrāsos romantiskie un dabas motīviem piesātinātie Žana Sibēliusa, Sergeja Rahmaņinova un Nikolaja Rimska-Korsakova skaņdarbi.

"Stilistiski visa programma, ko piedāvāsim klausītājiem Liepājā, ir ļoti vienota, dziesmu nosaukumos ir daudz ziedu, dabas, piemēram, melnās rozes, spāre un sniegs Sibēliusam, margrietiņas un ceriņi Rahmaņinovam vai mākoņi Rimskim-Korsakovam,"

atzina Kalna.

Ievērojot epidemioloģiskās drošības prasības, sērijai "Personīgi" raksturīgā pēckoncerta tikšanās ar māksliniecēm šoreiz nenotiks.

“Lielajā dzintarā” izskanējis operdziedātājas Ingas Kalnas koncerts
“Lielajā dzintarā” izskanējis operdziedātājas Ingas Kalnas koncerts Foto: Valters Pelns

Atbilstoši pasākuma organizatora izvēlētajam drošības līmenim, pasākumu varēs apmeklēt personas, kuras ir vakcinējušās pret Covid-19, pēdējā pusgada laikā ir pārslimojušas Covid-19, pēdējo 48 stundu laikā ir veikušas Covid-19 testu, un tā rezultāts ir negatīvs, vai arī pēdējo sešu stundu laikā ir veikušas Covid-19 ātro antigēna testu, un tā rezultāts ir negatīvs. Apmeklējot pasākumu, katram apmeklētājam pie ieejas jāuzrāda drošības līmenim atbilstošs Covid-19 sertifikāts, personu apliecinošs dokuments un pasākuma ieejas biļete. Pasākuma apmeklējuma laikā jālieto sejas aizsargmaska un jāievēro divu metru distance.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu