Saderinājies repa sliktais zēns Morgenšterns

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/influesii

23 gadu vecumā saderinājušies krievu reperis Morgenšterns (Ališers Tagirovičs Vaļejevs) un viņa 21 gadu vecā mīļotā Dilāra Zinatuļina.

Vietnē "Instagram" Zinatuļina ievietoja video un fotogrāfijas, kurās dokumentēts īpašais mirklis. Morgenšterns savai izredzētajai pasniedza baltā zelta gredzenu ar iespaidīgu dimantu.

"Mana mīļotā sieviete, vai tu būsi mana sieva?" Morgenšterns lūdza Dilāras roku. Jaunā sieviete koķeti atbildēja: "Nu, es padomāšu" un tad teica "jā".

Bildinājums tika izteikts videoklipa filmēšanas laukumā.

"Mēs bieži runājām par ģimeni un kāzām. Es zināju, ka mums drīz jāprecas. Es gribēju, lai šis brīdis būtu patiešām īpašs, smieklīgs, gaišs, negaidīts. Es gribu romantiku! Un man nav kauns to atzīt! Es sapratu, ka attiecībās ar ģēniju būs kas īpašs, un biju gatava tam. Es saņēmu to, ko vēlējos, kaut arī to neprasīju. Es tevi mīlu!" pie publiskotajiem kadriem vēstīja Dilāra.

Morgenšterns un Dilāra iepazinās kopīgā draugu ballītē 2017. gadā, pirms vēl reperis bija kļuvis slavens un bagāts, un, lai gan simpātijas neradās uzreiz - Dilārai Morgenšterns šķita biedējošs, bet puisis bija pārāk piedzēries, lai tikšanos vispār atcerētos, abi ar laiku tomēr kļuva par pāri.

2019. gada rudenī gan jaunie cilvēki pašķīrās pēc Morgenšterna iniciatīvas, lai viņš varētu pievērsties radošajai darbībai un uzdzīvei, tomēr jau 2020. gada vasarā pāris atkal bija kopā.

Dilāra pelna kā influencere, un Morgenšterns atzīst, ka viņas ienākumi ir viņas budžets, bet repera peļņa - abu kopīgais. 2021. gada 29. martā, jaunkundzes 21. dzimšanas dienā, puisis viņai uzdāvināja piecus miljonus rubļu (57 390 eiro) un sarkanu Range Rover markas automašīnu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu