Alise Znaroka pirmo reizi pastāsta par savām kāzām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Modele, hokeja trenera Oļega Znaroka meita Alise Panarina, viesojoties Lauras Saulītes "YouTube" raidījumā "Generation Famous", pastāstīja par kāzām pandēmijas laikā. 

Kā sarunā atklāj Alise, viņa ar hokejistu Artēmiju Panarinu saderinājās 2019. gada augustā Sanktpēterburgā. 

Alise atklāj, ka kāzas bija plānotas 2020. gada vasarā Itālijā, taču pandēmijas dēļ tās tika atliktas. Viss jau esot bijis noorganizēts - kāzas notiktu Itālijā, kur sabrauktu visi pāra draugi. Bija pat atrasti ziedi un iegādāta kāzu kleita.

"Mēs sarakstījāmies, un es sapratu, ka svētki var pagaidīt, jo tās ir kāzas - visiem patīk kāzas! Es gribu, lai svētki notiek, lai gan pandēmijas laikā man ienāca prātā doma, ka varbūt nevajag, kāda jēga?" intervijā pastāstīja Znaroka.

Taču, raugoties uz savu vecāku kāzu fotogrāfijām, Alise tomēr neatmet cerību par kāzu svinībām. "Mēs jau bijām sarakstījušies. Man bija sajūta, ka tam nav jēgas - mēs jau esam vīrs un sieva. Bet pēc tam es skatījos uz vecāku kāzu fotogrāfijām - cik viņiem forši viss bija! Ļoti jautri, kāzas bija divas dienas, priecājās, svinēja, viss bija brīnišķīgi - es arī tā gribu!" intervijā klāsta Panarina.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu