Trešdien "Baltic Pride 2021" ietvaros notiks pasākums "Openly Queer Mic"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

"Baltic Pride 2021" ietvaros Kaņepes kultūras centrā trešdien, 4. augustā, notiks pasākums "Openly Queer Mic", kas ir atvērtā mikrofona tipa pasākums, veidots ar mērķi dot telpu (un skatuvi) LGBTQIA+ kopienas ļaudīm, lai dalītos ar visdažādākajiem stāstiem no savām un citu dzīvēm, lai pirmo vai kārtējo reizi ar skatītājiem dalītos savā mūzikā vai citā daiļradē, lai ļautos drosmes uzplaiksnījumam un lasītu savas vai mīļāko autoru dzejas rindas vai arī vienkārši padalītos tajā, kas maisās pa galvu vai ir sakrājies sirdī. Pasākumu būs iespējams vērot arī tiešraidē portālā TVNET.

Jau vairāk nekā gadu "Openly Queer Mic" turpina būt telpa komūnas iedvesmai, smiekliem, apskāvieniem, dažreiz arī dusmām un asarām un vienmēr dzirdīgām ausīm, kas ir pasākuma dalībnieki un apmeklētāji.

"Savas pastāvēšanas laikā esam darbojušies ne tikai klātienē, bet arī digitāli, apvienojot vairākus simtus kopienas dalībnieku abās skatuves pusēs no visdažādākajām valstīm. Kā mums pašiem kā organizatoriem šķiet - viena no svarīgākajām iezīmēm ir tā, ka Openly Queer Mic ir ne tikai droša un iekļaujoša telpa, kur tikties kopienai, bet arī tas, ka pasākuma programma vienmēr ir kopdarbs ar ikkatru, kas kāpj uz skatuves, – gan tiem, kas par savu uzstāšanos zināja vēl pirms pasākuma norises, gan tiem, kas nolemj kāpt uz skatuves turpat pasākuma laikā. Katrs, kas kāpj uz  skatuves, kļūst par šā pasākuma līdzautoru," tā pasākuma organizatori.

Pasākums notiks Kaņepes kultūras centrā.

Sākums plkst 21.00.

Pasākums notiks angliski.

CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu