Sportiski ķermeņi, ūdens šļakatas: ļaudis bauda veikborda sacensības Liepājā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pēdējā jūlija dienā Liepājā gadskārtējās veikborda sacensības “BB Summer Jam”, kur bez veikborda, skeitborda un sērfa apmeklētājus priecēja arī daudzveidīga muzikālā programma.

“BB Summer Jam” katru sezonu Liepājā norisinās jau kopš 2014. gada, un to baudīt brauc ne tikai šā sporta veida piekritēji, bet arī citi aktīvās atpūtas cienītāji un publika, kas vienkārši vēlas baudīt lielisku vasaras atmosfēru.

Šogad pasākumu vēl iespaidīgāku padarīja paralēli notiekošās skeitborda sacensības minirampā jeb "ELEMENT Skateboard Jam Session", kā arī Boards.lv sērfa kauss, kas norisinājās nākamajā dienā Karostas Ziemeļu mola pludmalē.

Visas dienas garumā ar vasarīgiem deju ritmiem publiku priecēja šobrīd viens no vadošajiem Latvijas funky breaks un funk dīdžejiem DJ All-Viss. Savukārt dienas noslēgumā uz brīvdabas skatuves ar klātienes koncertiem uzstājās harismātiskā džeza dziedātāja Katrīna Kabiņecka ar pavadošo grupu, leģendārā Baldones avangarda pankroka grupa “Tumors”, vietējais hiphopa mākslinieks Packman, kā arī elektroniskās deju mūzikas DJ Nina Elektrichka.

Veikborda sacensību dalībnieki savu varēšanu rādīja vairākās grupās, kā arī ”Best Trick” disciplīnā, kur tiek demonstrēti pārgalvīgākie triki, kas parastajos starta braucienos pārsvarā netiek iekļauti. Gan “Best Trick” kategorijā, gan "Open" grupā pārākais no vīriešiem bija Dāvis Čeže. Savukārt "Open" grupā sievietēm kā labākā sevi pārliecinoši pierādīja Anita Leina.

Arī Boards.lv sērfa kausā braucēji startēja vairākās kategorijās – bija gan bērnu grupas, gan longboard un shortboard disciplīnas. Pirmo vietu shortboard grupā vīriem izcīnīja lietuvietis Jokūbs Vaitkevičus, atstājot aiz sevis rīdzinieku Mārtiņu Sleju, bet shortboard grupā sievietēm pārliecinoši pirmā bija Santa Vēvere.

"ELEMENT Skateboard Jam Session" ar savu lielisko sniegumu īpaši izcēlās Rīgas braucēji Arvils Helmanis un Maksims Feofilovs. Bija vērojami arī BMX paraugdemonstrējumi "Liepājas Rave Team" izpildījumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu