Kristīne Opolais komentē runas par viņas attiecībām ar 20 gadus jaunāko grieķu miljonāru (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šā gada maijā izdevums "Privātā Dzīve" vēstīja, ka latviešu operdziedātāja Kristīne Opolais esot ieskatījusies gandrīz 20 gadus jaunākā miljonārā, grieķu tenisistā Stefanā Cicipasā. Nu dziedātāja komentējusi šīs runas. 

Opolais izdevumam "Santa" norāda, ka žurnālisti bija "mazliet pārcentušies", nodēvējot abus par pāri: "Par mums ar Stefanu žurnālisti bija labi pastrādājuši, pat bija atrasts, ka esam dzīvojuši vienā viesnīcā, kaut gan tā bija nejauša sakritība. Žurnālisti bija mazliet pārcentušies, piedēvējot attiecībām raksturu, to, kā tur nav."

Tomēr iepazīšanās faktu viņa nenoliedz. "Tā bija negaidīta un ļoti patīkama. Stefans ir jauns vīrietis ar retu personības salikumu, pirmkārt, viņš ir ļoti inteliģents, otrkārt, ļoti labi izskatās, treškārt, viņš ir labi audzināts un viņam ir ļoti laba sirds, viņš ir talantīgs sportists. (..) Manuprāt, cilvēki nekad nesatiekas nejauši. Visu nosaka savstarpējā enerģija, un tai ir vienalga, cik kuram gadu. Zinu, ka pati esmu diezgan liktenīga personība un neienāku otra dzīvē nejauši. Arī manā dzīvē cilvēks, ja mazliet uzturas sirdī un prātā, nes pārmaiņas. Sākas jauns dzīves posms. Tā notika arī Grieķijā."

Kā zināms, 2018. gadā izjuka Opolais septiņus gadus ilgā laulība ar diriģentu Andri Nelsonu. Neilgi pēc tam Opolais sāka attiecības ar Čīlē dzimušo amerikāņu tenoru Džonatanu Tetelmenu, bet nu jau ilgāku laiku par abu kopābūšanu nekas nav dzirdēts.

Pilnu interviju ar Kristīni Opolais lasiet žurnāla "Santa" augusta numurā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu