Žurnāls: Bijusī Ģirģena padomniece esot sākusi attiecības ar Šlesera dēlu (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Kādreizējā iekšlietu ministra Sanda Ģirģena padomniece Beata Jonite esot sākusi attiecības ar oligarha Aināra Šlesera dēlu Edvardu, šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Lai arī izdevumam "Privātā Dzīve" Jonite par attiecībām ar Šlesera dēlu no komentāriem atturējās, viņa savos sociālajos tīklos nesen esot dalījusies ar abu kopbildi un emocionālu ierakstu, liekot noprast, ka abi esot kopā jau gadu.

Kā zināms, Jonite kandidēja 13. Saeimas vēlēšanās no Artusa Kaimiņa veidotās partijas KPV LV. Lai arī viņa netika ievēlēta par deputāti, Jonite kļuva par kādreizējā ekonomikas ministra Ralfa Nemiro padomnieci un pēcāk arī bijušā iekšlietu ministra Sanda Ģirģena padomnieci. Savukārt pērn Jonite tika uzņemta Oksfordas universitātē.

Pirms startēšanas politikā Jonite bija pazīstama jauniešu vidū kā influencere, jūtūbere un modes blogere. Viņa izpelnījās asu kritiku par video, kurā stāsta, ka pirms vairākiem gadiem pieķerta, braucot reibumā, un piecas diennaktis pavadījusi "septītajās debesīs". 

Savukārt Šlesers pēc "Privātās Dzīves" rīcībā esošās informācijas 2019. gadā ierindojās Latvijas miljonāru saraksta 11. vietā. Tolaik viņa bagātība tika lēsta ap 45 miljoniem eiro.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu