Video ⟩ Kā Sedokova juta līdzi Timmam NBA Vasaras līgas pirmajā spēlē (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas basketbolists Jānis Timma 9. augustā debitēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgā ar 11 punktiem, palīdzot Orlando "Magic" izcīnīt uzvaru. Sportistam atbalstu sniedza arī viņa sieva, Krievijā populārā dziedātāja Anna Sedokova. 

Sedokova vietnē "Instagram" dalījās ar video, kur Timma realizē tālmetienu. 

Video aprakstā viņa pievienojusi emocionālu ierakstu: "Mīlu tevi līdz Mēnesim un atpakaļ. Jāni, tikai mēs zinām, kam mums nācies iziet cauri. Bet nevienu sekundi es nepārtraucu tevi apbrīnot. Es vienmēr esmu tev blakus."

Tāpat viņa pateicās par atbalstu saviem un Timmas sekotājiem. 

Timma, reaģējot uz sievas ierakstu, arī neskopojās ar romantiskiem vārdiem, komentāros rakstot: "Dievinu tevi!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Atgādinām, ka Timmu 2013. gada draftā ar 60. numuru izraudzījās Memfisas "Grizzlies", bet pāris gadus vēlāk uz viņu tiesības ieguva "Magic". Tikai pirmdien Timma 29 gadu vecumā piedzīvoja debiju NBA Vasaras līgā "Magic" sastāvā, bet 2013. gadā viņš šajā turnīrā pirmo reizi spēlēja "Grizzlies" vienībā. 

Latviešu basketbolists spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un laukumā pavadīja 16 minūtes un deviņas sekundes, kuru laikā realizēja trīs no pieciem tālmetieniem un abus divpunktu metienus. Viņa kontā bija arī sešas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba, divi bloķēti metieni, viena kļūda, divas piezīmes un ceturtais labākais +/- rādītājs komandā (+19).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu