Anistone un Švimmers - pāris ne tikai seriālā, bet arī dzīvē?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dženifera Anistone un Deivids Švimmers
Dženifera Anistone un Deivids Švimmers Foto: Shutterstock

Holivudā klīst runas, ka populārā seriāla "Draugi" aktieri Dženifera Anistone un Deivids Švimmers, kuri skatītāju iemīļotajā pārraidē bija pāris, sākuši attiecības arī īstajā dzīvē. 

Runas par abu iespējamām attiecībām parādījās pēc tam, kad kāds pārim pietuvināts avots izdevumam "Closer" apgalvoja, ka "atkalredzēšanās "Draugu" turpinājuma uzņemšanā abiem uzjundīja jūtas".

"Viņi sāka sarakstīties uzreiz pēc filmēšanas, un pagājušajā mēnesī Deivids lidoja no Ņujorkas un Losandželosu, lai satiktu Dženu," izdevumam apgalvoja anonīmais avots.

Šīs runas pastiprināja arī fakts, ka seriāla pirmajā sezonā viņu starpā patiešām parādījās jūtas. "Es biju ieķēries Dženā," atzina Švimmers. "Vienā brīdī mēs abi viens otram ļoti patikām, bet mēs bijām kā divi kuģi, kas paiet viens otram garām, jo vienmēr kāds no mums bija citās attiecībās. Mēs nekad nepārkāpām robežu - mēs cienījām to."

Arī Anistone apstiprināja, ka viņai bijušas jūtas pret savu seriāla kolēģi, un mēdza jokot, cik ļoti nevēlētos, lai abu pirmais skūpsts būtu seriālā. "Es atceros, ka vienā brīdī Deividam teicu: "Tā gan būtu neraža, ja pirmā reize, kad mēs skūpstītos, būtu nacionālajā televīzijā!" Un, protams, mūsu pirmais skūpsts bija tajā kafijas veikalā! Mēs savas jūtas un mīlestību ielikām Rosā un Reičelā," atzina Anistone.

Reaģējot uz izskanējušajām baumām, ka pārim izveidojušās attiecības, Švimmera pārstāvis britu izdevumam "The Sun" sacīja, ka tās neesot patiesas, un noraidīja faktu, ka abi tiekoties. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu