Raidījums: Andris Kivičs esot piedzīvojis vardarbīgu uzbrukumu (16)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Andris Kivičs
Andris Kivičs Foto: Ieva Čīka/LETA

12. augustā Rīgā, Šampēterī, vardarbīgu uzbrukumu, iespējams, piedzīvojis mūziķis Andris Kivičs, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kā ziņo vietējie iedzīvotāji, situācija risinājusies Zalves ielā, kas ir visai blīvi apdzīvota, taču neatkarīgi no cilvēku klātbūtnes ziņas par to, kā incidents aizsācies, ir visai skopas.

Šodien Zalves ielā starp daudzdzīvokļu un privātmājām sapulcējās vairākas policijas ekipāžas, kā arī atbrauca viena Neatliekamās medicīniskās palīdzības (NMPD) brigāde.

Dienesti steidza palīdzēt vīrietim, kurš, pēc vietējo iedzīvotāju stāstītā, esot pazīstamais mūziķis Andris Kivičs. Viņam, iespējams, uzbrukts, noticis kautiņš un mākslinieks esot ievainots. Ar ātrās palīdzības transportu cietušais tika nogādāts slimnīcā.

Raidījumam izdevās sazināties ar mūziķi, taču Kivičs atbildēja, ka viņam neesot laika runāt, un telefona klausuli nolika.

Kā vēlāk "Degpunkts" noskaidroja policijā, pāridarītāju "uz karstām pēdām" likumsargiem neizdevās atrast, un diez vai viņš vispār tiks meklēts.

"Šodien Zalves ielā, iespējams, norisinājies konflikts. Policija bija izbraukusi uz notikuma vietu, taču iespējamā cietusī persona rakstīt iesniegumu nevēlējās," skaidroja policijā.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu