Seriāla "Amulets" zvaigzne Alisa Milano iekļuvusi autoavārijā pēc tam, kad šoferim palicis slikti ar sirdi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Alisa Milano
Alisa Milano Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktrise Alisa Milano (48), kura atpazīstamību iemantoja ar lomu seriālā "Amulets" (Charmed), cietusi avārijā pēc tam, kad automašīnas vadītājs piedzīvoja sirdstrieku. 

Ārvalstu mediji vēsta, ka 17. augustā automašīna, kurā atradās Milano, izraisīja negadījumu uz automaģistrāles Losandželosā. 

Pati aktrise par negadījumu pavēstīja arī savos sociālajos tīklos, rakstot: "Vakar [17. augustā] mana ģimene piedzīvoja šausminošu un traumatisku notikumu. Es sēdēju pasažiera vietā, mans tēvocis Mičs bija pie stūres, kad viņš piedzīvoja nopietnu sirdstrieku, kas beidzās ar autoavāriju."

"Es esmu pateicīga tiem cilvēkiem, kuri apstājās, lai palīdzētu mums. Es nekad nevarēšu viņiem pateikties pietiekami par viņu rūpēm un uzmanību. (..) Tēvocis Mičs ir ļoti svarīga mūsu ģimenes daļa. Viņš ir kopā ar mums katru dienu, pavada laiku ar maniem bērniem un ir klātesošs katrā nozīmīgā mūsu dzīves notikumā. Viņš joprojām atrodas slimnīcā, un mums nav zināms, vai viņš atveseļosies," atklāja Milano.

Ieraksta nobeigumā aktrise uzrunāja savus sekotājus, aicinot visus apgūt sirds masāžu, jo "nekad nevar zināt, kad jūs tiksiet izsaukti, lai glābtu kāda dzīvību".

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu