Raidījuma "900 sekundes" moderatoru sastāvā notikušas izmaiņas; komandai pievienojas Kristīne Komarovska (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristīne Komarovska
Kristīne Komarovska Foto: publicitātes

Kanāla TV3 raidījuma "900”" moderatoru komandai jaunajā sezonā pievienosies TV personība un producente Kristīne Komarovska, kura skatītājus otrpus ekrānam darba dienu rītos plkst. 6.25 uzrunās jau septembra sākumā!

TV personība un producente Kristīne Komarovska pievienosies līdzšinējiem rīta raidījuma “900 sekundes” vadītājiem Kristīnei Garklāvai un Tālim Eipuram, kā arī moderatoriem un žurnālistiem Ivo Jurkānam, Ģirtam Krastiņam, Andrejam Mēteram, un laika ziņu vadītājiem Mārtiņam Spurim un Mārim Grigalim. Moderatore Arta Skuja darbu televīzijas ēterā neturpinās.

“Mēs pateicamies Artai par profesionālo un ilgstošo sadarbību daudzu gadu garumā. Arta ir lieliska kolēģe un augsta līmeņa profesionāle, ko mēs ļoti novērtējam un ļoti ceram, ka arī nākotnē mums būs iespēja turpināt sadarbību citos grupas projektos. Šobrīd esam gandarīti aicināt mūsu komandā Kristīni Komarovsku, kuras pieredze, degsme un aizrautība par darbu būs lielisks pienesums gan raidījuma attīstībā, gan komandai kopumā,” komentē TV3 Ziņu un informatīvo raidījumu attīstības vadītāja Elīna Jēkabsone.

Kristīne Komarovska ir ieguvusi bakalauru grādu “Kultūras vadībā” Ekonomikas un kultūras augstskolā, pēcāk studijas turpinot Latvijas Universitātē, kur iegūts maģistra grāds “Diplomātijā”. Profesionālo darba pieredzi Kristīne ir ieguvusi, strādājot Latvijas Televīzijā, kur bijusi LTV kultūras ziņu vadītāja, kultūras redakcijas redaktore, TV raidījuma un podkāsta "Kultūrdeva" producente un vadītāja. Tāpat bijusi arī vairāku LTV raidījumu, koncertu redaktore, vadītāja un digitālo projektu autore. Iepriekš bijusi arī raidījumu producente televīzijas kanālos “360 TV” un “STV”, kā arī “Latvijas Radio 5”. Bijusi arī grupas "Astro'n'out" menedžere, žurnāla "Figaro" galvenā redaktore, Latvijas Institūtā simtgades projektu vadītāja – grāmatas un multimediju izdevuma "The Latvian ABC" autore.

Brīvajā laikā Kristīne izbauda garas pastaigas gar jūru, kikboksa treniņus un tenisu. Viņu aizrauj kultūras dzīves baudīšana – literatūra un teātris. Interesē ceļošana, dažādu valstu kultūras un valodas, bijusi arī gide Francijā un ir dzīvojusi Grieķijā, Francijā un Skotijā.

Kristīne Komarovska par pievienošanos raidījuma “900 sekundes” komandai:

“Man ir liels prieks un vienlaikus arī patīkams satraukums par jauno izaicinājumu, ko uztveru ar lielu atbildību. Pievienošanās “900 sekunžu” komandai, manuprāt, ir loģisks turpinājums manām interesēm, kas neaprobežojas tikai ar kultūru un pozitīva profesionālā izaugsme manām gaitām televīzijā.

Mani vienmēr ir uzrunājis brīvais, atvērtais un draudzīgais “900 sekunžu” komandas ziņu pasniegšanas veids, kas raksturo arī mani – spēja stāstīt par nopietno cilvēcīgi. Tādēļ esmu īpaši priecīga pievienoties komandai, kurā ik rītu dzirkstī prieks! Ar lielu nepacietību gaidu pirmo satikšanos ar skatītājiem un novēlu mums kopīgi iedvesmojošus rītus abās TV ekrāna pusēs!”

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu