Elmārs Tannis pirmo reizi pastāsta par savām jaunajām attiecībām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Slavenais šefpavārs un uzņēmējs Elmārs Tannis pandēmijas laikā sāka jaunas attiecības, par kurām vairāk pastāstīja kanāla STV Pirmā! sarunu šovā "Kad viņas satiekas".

Tannis atklāja, ka abi iepazinušies, tad atraduši viens otru sociālajā tīklā "Facebook". "Es viņu gribēju uzaicināt uz kafiju, un sanāca tā, ka mans telefons netīšām viņai piezvanīja "FaceTime". Pēc tam netīšām satiku viņu, braucot ārā no stāvlaukuma. Teicu, lai ejam dzert kafiju, un norunājām kādas divas stundas. Tad man bija sapnis, kurā redzēju beigtu zivi. Man pirmo reizi bija tā, ka jāapskatās, ko tas nozīmē. Beigta zivs tavā sapnī nozīmē to, ka tavā dzīvē ir noticis kas vienreizējs. Ja neiekustināsi šo lietu, viss var pazust, un ir jārīkojas ātri."

Elmārs pastāstīja, ka nav māņticīgs, bet juta, ka kaut kam tur ir jābūt. Viņš vienkārši neatlaidīgi gāja uz priekšu, sarakstījās ar savu simpātiju, aicināja uz randiņiem: "Viss notika lēnām, arī pirmie skūpsti nāca lēnām - ar mazām bučiņām uz vaiga. Tagad man Ilona uzdāvināja grāmatiņu ar mūsu stāstu.

Mēs ļoti mīlam viena otru.

Mums ir ļoti mierīgs temps un tembrs. Viņa ir skaista gan iekšēji, gan ārēji."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu