Vissliktākās dara to vislabāk

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Otrdien, 24. augustā, pie skatītājiem nonāk jaunākā dziesma no filmas "Tizlenes", kas Latvijas kinoteātros nonāks jau piektdien, 27. augustā. 2000. gadu stilistikā veidotajā filmā iekļauta arī epizode mūzikla noskaņās, kas acīgākajiem noteikti atgādinās mirkļus no 1978. gada kulta filmas “Breolīns” (Grease) ar Džonu Travoltu un Olīviju Ņūtonu-Džonu galvenajās lomās.

Dziesmas mūziku un vārdus ir sarakstījis Latvijā plaši pazīstamais alternatīvās mūzikas autors Edgars Šubrovskis, pieturoties pie filmā valdošās kiča un millenium vidusskolas atmosfēras. Kāpēc “vissliktākā dara to pašu, ko sliktās, tikai labāk”? Šo to var noprast pēc dziesmas, taču pilnā aina atklāsies tikai pašā filmā.

Muzikālais numurs, kurā galvenokārt piedalās aktieri bez iepriekšējas dejošanas pieredzes, ir horeogrāfa Rolanda Meržejevska darbs – pāris mēģinājumu laikā komplekso kustību priekšnesumu ir apguvuši gan filmas jaunākie aktieri, gan superzvaigzne Mendija Leina.

Noskaties video! 

Filma, kuru producē studija “Ego Media”, pie skatītājiem visā Latvijā nonāks 27. augustā.

Jauniešu komēdijas galvenajās lomās iejutušās vidusskolas vecuma aktrises – Asnāte Sofija Rožkalne, Ludmila Karpova, Kartīna Dambeniece un Gerda Embure. Aktieru ansamblī ir arī pieredzējuši un plaši pazīstami aktieri – Guna Zariņa, Daiga Kažociņa, Ģirts Krūmiņš, Imants Strads, Marija Linarte, Inga Siliņa un Mārtiņš Kalita. Epizodiskas lomas tikušas arī šī laika populārās kultūras zvaigznēm, tostarp reperiem un sociālo tīklu platformu zvaigznēm Jānim Krīvēnam un Edgaram Bāliņam, kā arī reperei Viņa.

"Tizlenes" vēsta par trīs draudzeņu – Sarmītes, Svetas un Katrīnas – identitātes meklējumiem, pirmajām mīlestībām un vēlmi izkāpt no "tizleņu" statusa. Jauniešu komēdija ir veidota 2000. gadu sākuma stilistikā un satur daudzas atsauces uz tā laika populāro kultūru, vizualitāti un stilu. Paralēli filmas izrādīšanai kinoteātros dažādās straumēšanas platformās iznāks arī filmas skaņu celiņš.

Foto: Filmas ''Tizlenes'' filmēšanas aizkulises.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu