Māris Rēvalds izsakās par traģisko avāriju, ko izraisīja viņa meita - pilota Pētera bijusī līgava (14)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA, TVNET lasītāja iesūtītais foto / TVNET kolāža

2020. gada augustā "Veselības centra 4" valdes priekšsēdētāja Māra Rēvalda meita Ilze Rēvalde, būdama stiprā alkohola reibumā, izraisīja satiksmes negadījumu, kurā cietusī sieviete gāja bojā. Šobrīd Rēvalde izcieš cietumsodu, un nu situāciju komentējis viņas tēvs. 

"Man šķiet, ka arī viņai esmu mēģinājis bruģēt ceļu un vēlējis tikai labāko, bet viņa savā dzīvē ir ļoti smagi klupusi. Ilze ir izdarījusi noziegumu un tagad izcieš sodu – bargu sodu. Un pamatoti izcieš. Tur nav attaisnojuma," intervijā izdevumam "Santa" atklāj Rēvalds.

"Jautājums un cerība – kas notiks pēc tam? Vai tas, ko sauc tik gudrā vārdā – resocializācija –, patiešām notiks un viņa pilnībā mainīs savu dzīvi? No otras puses...

Kad skatāmies uz citu cilvēku dzīvēm no malas, mēs perfekti redzam visas kļūdas – toksiskas attiecības, atkarības un līdzatkarības, vēl kādus apstākļus –,

bet tad, kad mēs paši esam tajā, kļūstam ļoti bezspēcīgi, kaut gan it kā zinām, kā vajadzēja rīkoties. Bet... es ļoti ceru."

Noprotams, ka Rēvalds atsaucas uz viņa meitas attiecībām ar pilotu Pēteri Vasiļevski, kurš šobrīd ir attiecībās ar influenceri Katrīni Saulieti.

Atgādinām, ka šā gada februārī portāls "Sejas" saņēma vēstuli no kāda lasītāja, kurš vērsa uzmanību uz Vasiļevska pagātni - vēstulē tika apgalvots, ka Vasiļevskis kopš 2010. gada bija attiecībās ar Ilzi Rēvaldi. Abi saderinājās 2020. gada aprīlī, tomēr līdz kāzām tā arī netika, jo Vasiļevskis maijā sāka attiecības ar influenceri Katrīni Saulieti.

Ilzes tēvs iepriekš izdevumam "la.lv" norādīja, ka gan viņa meita, gan Vasiļevskis vairākkārt nonākuši viņa redzeslokā alkohola lietošanas dēļ un tieši pēdējā laikā meitas uzvedība esot kļuvusi arvien dīvaināka. Iespējams, tas skaidrojams ar nenotikušajām kāzām un Vasiļevska jaunajām attiecībām.

Uz žurnāla "Santa" jautājumu, vai Ilze zina, ka, neraugoties uz notikušo,  ģimene viņu mīl, Rēvalds atbildēja: "Zina. Vienkārši... viņai ir kardināli jālauž sava dzīve. Bet tā ar tām meitenēm notiek. Ja mēs ar savu kritisko skatu skatāmies uz citu cilvēku partnerattiecībām, parādās šie paradoksi... Nu, kāpēc meitenēm patīk sliktie puiši?! Kāpēc viņām nepatīk tie pareizie, tie strādīgie, prātīgie, uzticīgie, uz ģimeni orientētie, prognozējamie, mīlošie? Kāpēc vajag huligānus, visādus mačo, neuzticīgos? Kas šīs izvēles ietekmē?"

Pats Vasiļevskis, komentējot notikušo, izdevumam "Privātā Dzīve" šā gada sākumā nedz noliedza, nedz apstiprināja attiecības ar Rēvaldi. Uzzinot, par ko būs jautājumi, Vasiļevskis atbildējis: "Vai man jājūtas par to vainīgam? Vai tomēr katrs personīgi ir atbildīgs par savām darbībām? Negribu sev tagad čakarēt garīgo un prātu, lai komentētu to."

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu