Pauls: "Kas man no tā, ka žuļikiem piespriests sods?" (11)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Raimonds Pauls
Raimonds Pauls Foto: Jānis Škapars/TVNET

Maestro Raimonda Paula dzīvē pēdējo dienu notikumi ir gan pozitīvi, gan ne tik ļoti. Japānas vēstnieka Latvijā rezidencē pagājušonedēļ norisinājās Paulam piešķirtā Uzlecošā saules ordeņa un Zelta staru ar kakla lentu pasniegšanas ceremonija, savukārt vienlaikus viņš uzzinājis, ka "Krājbankā" zaudēto gandrīz miljonu eiro viņš tāpat neatgūs.

Atgādinām, ka pagājušonedēļ tiesā tika nolasīts saīsinātais spriedums Latvijas Krājbankas krimināllietā apsūdzētajam bijušajam bankas līdzīpašniekam Vladimiram Antonovam un bijušajam bankas prezidentam Ivaram Priedītim. Abiem kāds laiks būs jāpavada aiz restēm. 

Tiesa arī nosprieda par labu bankai no abiem piedzīt pieteikto kaitējuma kompensāciju par nodarīto mantisko zaudējumu – vairāk nekā 27 miljonus eiro.

Atgādinām, ka Pauls bankā zaudēja 700 000 latu, no kuriem atdeva viņam vien desmito daļu.

"Kas man no tā, ka žuļikiem piespriests sods? Vai kāds par mani domāja iepriekšējos desmit gadus?" sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" saka Pauls. "Atceros arī to ļoti netīro un blēdīgo Satversmes tiesas lēmumu, ka mums – ieguldītājiem – naudu var neatdot."

Viņš arī piebilst, ka lielu naudu saņem administrators. 

"Bet viņš taču saņem mūsu naudu! Tāpēc šajā lietā vispār nav nekādas nozīmes reaģēt, jo nauda ir zaudēta,"

rezumē Maestro.

Šogad Raimonds Pauls nosvinēja savu 85 gadu jubileju.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu