Foto ⟩ Mežaparkā izskanēs pirmais no trim grupas "Instrumenti" koncertiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Instrumenti" Mežaparkā (mēģinājums)
"Instrumenti" Mežaparkā (mēģinājums) Foto: Rūdolfs Liepiņš

Jau šovakar, 26. augustā, Mežaparkā izskanēs pirmais no trim grupas “Instrumenti” koncertiem "Skaisti savāds". Ielūkojies koncerta mēģinājuma foto! 

"Skaisti savāds" koncerti ir paredzēti nelielam apmeklētāju skaitam, kas kopā ar mūziku, scenogrāfiju, gaismām un mēroga pretnostatījumu radīs neierastu atmosfēru Mežaparka Lielajā estrādē un citādu grupas “Instrumenti” koncerta pieredzi. Koncertos izskanēs dziesmas no grupas albumiem latviešu valodā, uz skatuves grupai pievienosies arī viesi.

Aplūko foto no mēģinājuma!

Noderīga informācija apmeklētājiem

26. un 28. augusta koncerti ir paredzēti apmeklētājiem ar derīgu Covid-19 pārslimošanas vai vakcinācijas fakta sertifikātu. Uz šiem koncertiem pieaugušo pavadībā var ierasties arī bērni līdz 12 gadu vecumam, iegādājoties biļetes “Ģimenes sektorā”. Uz 28. augusta koncertu tirdzniecībā vēl ir pieejamas stāvvietu un “Ģimenes sektora” biļetes.

27. augusta koncerts ir paredzēts apmeklētājiem ar derīgu Covid-19 pārslimošanas vai vakcinācijas fakta sertifikātu, vai Covid-19 negatīvu testēšanas sertifikātu. Covid-19 tests ir jāuzrāda QR formātā, to var iegūt, ievadot testa kodu šeit. Tests koncerta norises laikā nedrīkst būt vecāks par 48 stundām.

Uzrādot sertifikātus, apmeklētājiem ir jāuzrāda arī personu apliecinošs dokuments – pase vai ID karte. “Ģimenes sektorā” katram koncerta baudītājam ir paredzēta sava sēdvieta, tāpat arī 27. augusta koncertā visiem koncerta apmeklētājiem tiks nodrošināta ar drošu distanci izvietota sēdvieta. Koncertu apmeklētāji stāvvietu zonās ir arī laipni aicināti ņemt līdzi savus pledus, uz kuriem ērti iekārtoties koncerta baudīšanai. Koncertu norises teritorijā nav atļauts ienest lietussargus, nepieciešamības gadījumā koncertā būs arī iespēja iegādāties lietusmēteļus.

Ieeja koncertu teritorijā, sākot no 19.00, koncertu sākums 21.00, plānotais beigu laiks – ap 23.00. Mežaparka Lielajā estrādē var nokļūt, izmantojot Rīgas sabiedrisko transportu – 11. tramvaju, 2., 9., 11. vai 24. autobusu. No pieturvietām līdz koncerta norises vietai ir apmēram 15-25 minūšu gājiens.

Koncertu teritorijā ir jāievēro valstī noteiktie drošības pasākumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu