"Kaspars nod**š, ka man nav gaumes!" Kambalu pāra dzīvokļa iekārtošana beidzas ar strīdu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Bijušais basketbolists Kaspars Kambala ar sievu Olgu par savām mājām tagad sauc 200 kvadrātmetru plašo četristabu dzīvokli Rīgas klusajā centrā. Protams, sākot dzīvot kopā jaunā vietā, viņiem radušās domstarpības par mīlas ligzdiņas iekārtojumu.

"Te sākumā nebija mēbeļu, pat veļasmašīnas nebija. Tagadējās mēbeles ir ņemtas no mūsu iepriekšējā dzīvokļa. Aizkaru vēl arī nav - to vajag obligāti saskaņot ar Kasparu. Ja mēs kaut ko kopā izdomājam un plānojam, mums viss ļoti sakrīt un labi iet uz priekšu, bet, ja es viena pati kaut ko izdomāju, tad tas 100 punkti nepatiks Kasparam, viņš mani nod**š, ka man nav gaumes. Viņš to vienreiz nosauca par ģerevņu no deviņdesmitajiem," kanāla STV Pirmā! realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” saka Olga.

Viens no strīdiem par dizainu bija par spilveniem, kurus sieva iegādājās dīvānam, - viņa tos bija iegādājusies melnā un baltā krāsā, taču Kaspara skepses dēļ nācās tos pārvilkt ar citu spilvendrānu.

Kā jau ziņots, no 30. augusta kanālā STV Pirmā! ar jauniem notikumiem pašmāju zvaigžņu dzīvēs atgriežas iemīļotais realitātes šovs "Slavenības. Bez filtra". Līdzās jaunlaulātajiem Kašeram un Jānim, kā arī skandalozajai Magonei Šutovienei, durvis uz savu privāto dzīvi vērs daiļā fitnesa modele un Kaspara Kambalas sieva Olga Kambala.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu