"Pogu nevar aizpogāt!" Magones vīrs Žanis izgāzies, pasūtot bērnam drēbes uz 1. septembri

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šoruden Magones dēls Raimonds sāks skolas gaitas. Par godu lielajam notikumam Magones vīrs Žanis pasūtījis skolniekam svētku tērpu no Ķīnā populāra internetveikala, taču, pienākot sūtījumam, kļuva skaidrs, ka viņš pārvērtējis Raimonda izmēru - lielākā daļa no saņemtā bērnam neder.

"Plēsām vaļā pakas drebošām rokām - it kā viss ir! Palika viss pēdējais - vai varēsim tikt viņā iekšā, jo Žanis, man liekas, nemaz nezina Raimja izmēru. Kārtīgam vīrietim pieklājas būt zolīdam, un slavenam bērnam it īpaši, jo viņu zina visa Latvija," par gatavošanos pirmajai skolas dienai šovā "Slavenības. Bez filtra" izteicās Magone.

"Bijām priecīgi, laimīgi, bet krekls neiet ciet - pogu nevar aizpogāt!

Ja neatradīsim citu baltu kreklu, kas iepakots vienā no kastēm, būs jāvelk zilais. Ja nevar baltu, šis arī nav tik slikts variants, kā saka," vīra kļūmi komentē dzejniece.

Kā jau ziņots, kanāla STV Pirmā! šova "Slavenības. Bez filtra" jaunajā sezonā Magone apņēmusies atrast savu brāli. Tāpat īpaši apspriesta tikusi dzejnieces privātā dzīve un attiecības ar Žani - arī jaunajā šova sezonā tā pārsteigs un ļaus faniem trīt mēles. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu