Elīna Maligina: "Neesmu ne reizi dzīvē lietojusi narkotikas"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Māksliniece Elīna Maligina, viesojoties sava bijušā vīra un meitas tēva Dž. Dž. Džilindžera sarunu raidījumā "Dž. Spot", atbildēja uz viņa un Ievas Adamss jautājumiem par attiecībām ar kaitīgajām vielām. 

2017. gada decembrī 52 gadu vecumā mūžībā devās Maliginas vīrs, uzņēmējs Valērijs Maligins. Ekspertīzē tika atklāts, ka Maligins nav miris vardarbīgā nāvē, tomēr izskanēja runas, ka uzņēmējs, iespējams, miris no narkotiku pārdozēšanas.

Raidījumā "Dž. Spot" uz jautājumu, vai Maliginas dzīvē ir bijis kāds sakars ar narkotikām, viņa atbildēja: "Šis ir jautājums, ko man uzdod bieži. Pirmkārt, es savā dzīvē nevienu reizi neesmu lietojusi narkotikas un neesmu tām pat  pieskārusies. (..) Šis ir arī viens no virsrakstiem, kuru mēģina man pievilkt klāt. Savukārt Valērijam bija sava dzīve, un tas, kas nāca līdzi viņa bagāžā, - es negribētu, ka šīs lietas nepārtraukti mēģina pārzīmēt, pārvilkt un pārkonturēt uz mani. Tad, kad mēs satikāmies, viņam jau bija bijusi sava dzīve. Cilvēks dzīvojis ir pirms manis arī.

Nebija tā, ka viņa dzīve sākās - es atnācu, viņš nokrita.

Arī Džilis ar mani dzīvoja un staigā sveiks un vesels. Un es domāju, ka mēs viens otra izaugsmē tikai palīdzējām. Viens ir jautājums, kādas bija mūsu vēlmes attiecībā uz publisko telpu, bet, ja tu jautā man par narkotikām, tad, jā, es neesmu tiešām ne reizi dzīvē lietojusi narkotikas. Un man ir ļoti stingra nostāja pret šo tēmu."

Arī Dž. Dž. Džilindžers apzvērēja, ka abu laulības laikā nav tikušas lietotas narkotikas - abiem "esot pieticis ar alkoholu". 

"Vienā brīdī tu nogursti, ka tev velk līdzi kaut ko tādu, kas nav ar tevi saistīts," sacīja Maligina, piebilstot, ka par sava bijušā vīra izvēlēm un attiecībām ar narkotikām nerunās, jo, kā viņai esot teicis Džilindžers, "par mirušajiem un bijušajiem - labu vai neko".

Maligina nenoliedz, ka mēdz lietot alkoholu un smēķēt. Runājot par alkohola lietošanu, Maligina neslēpa, ka neilgi pēc vīra aiziešanas pieņēmusies svarā par vairāk nekā 30 kilogramiem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu