Dziedātāja MakSim atklāj, kas bijusi viņas pirmā maltīte pēc komā pavadīta mēneša (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/maksimartist

Krievijas TV raidījuma "Vakars ar Urgantu" vadītājs Ivans Urgants tiešraidē sazinājās ar dziedātāju MakSim (Maija Abrosimova), kura pastāstīja par savu šā brīža veselības stāvokli un atklāja, kādas bija viņas pirmās vēlmes pēc pamošanās no komas.

Telefona sarunā ar Urgantu dziedātāja MakSim apstiprināja, ka viņas veselības stāvoklis ir krietni uzlabojies. "Es vēlos pateikt milzīgu paldies visiem, kas par mani uztraucās, jo, iespējams, pateicoties jūsu lūgšanām es tagad stāvu uz savām kājām, esmu pie pilna prāta, mana atmiņa nav zudusi. Es gribētu atcerēties brīdi, kad pamodos, atvēru acis un vienkārši neviens nespēja noticēt šim brīnumam," sacīja dziedātāja.

Kad pēc vairāk nekā mēneša ilgas komas dziedātāja atguvusi samaņu, viņas līdzgaitnieki un ārsti bijuši gatavi izpildīt jebkuru viņas vēlmi. "Es teicu: lūdzu, karalisko siera burgeru, saldskābo mērci un kokakolu bez ledus," par savām pirmajām vēlmēm stāstīja dziedātāja.

Jau vēstījām, ka dziedātāja jūnija vidū tika hospitalizēta ar smagu pneimoniju un nedēļu pēc tam ievietota mākslīgā komā. Lai arī pneimonija ir viena no Covid-19 komplikācijām, Krievijas medijos nav lasāms, ka dziedātāja ar to būtu inficējusies.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu