Holivudā sen nebija piedzīvots tāds gadījums, par kuru tik daudzi pauž... neviltotu prieku. Runa ir par amerikāņu dziedātājas un aktrises Dženiferas Lopesas un aktiera Bena Afleka savienību. Abi sāka tikties 2000. gadu sākumā, pēc diviem gadiem saderinājās, taču kāzas tomēr atsauca. 20 gadus vēlāk abi atkal atrada ceļu viens pie otra, un abu mīlas stāsts tika uzskatīts par vienu no skaistākajiem un romantiskākajiem 21. gadsimtā. Tiesa... Tam atkal pienākušas beigas. Atskatīsimies uz pāra sarkanā paklāja debiju un to, kā abi izskatās tagad.

2003. gada 3. februāris. Dženifera Lopesa un Bens Afleks četrus mēnešus ir saderinājušies un gatavojas kāzām. Pāris piedalās filmas "Pārgalvis" (Daredevil) pirmizrādē.
2003. gada 3. februāris. Dženifera Lopesa un Bens Afleks četrus mēnešus ir saderinājušies un gatavojas kāzām. Pāris piedalās filmas "Pārgalvis" (Daredevil) pirmizrādē. Foto: Shutterstock
Marka Stīvena Džonsona režisētajā kinolentē "Pārgalvis" Afleks filmējas kopā ar savu topošo sievu. Tiesa, ne Lopesu, bet gan ar aktrisi Dženiferu Gārneri.
Marka Stīvena Džonsona režisētajā kinolentē "Pārgalvis" Afleks filmējas kopā ar savu topošo sievu. Tiesa, ne Lopesu, bet gan ar aktrisi Dženiferu Gārneri. Foto: Shutterstock