Šarmantais aktieris Rolands Zagorskis atklāti par iepazīšanos ar 27 gadus jaunāko sieviņu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aktieris Rolands Zagorskis
Aktieris Rolands Zagorskis Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijā nopelniem bagātais aktieris Rolands Zagorskis jeb Rolands Rolands 1999. gadā precējās otro reizi, solot mūžīgu mīlestību par viņu 27 gadus jaunākajai Lienei. Tagad, kad abi ir kopā jau vairāk nekā 20 gadus, viņš STV Pirmā! šovā "Kad viņas satiekas" atklāja, kā atraduši viens otru.

Tas savulaik noticis Latvijas Nacionālā teātra sezonas noslēguma pēdējā izrādē "Skroderdienas Silmačos", kur Rolands spēlējis Alekša lomu: "Lejā bufetē bija alus un siers. Kāds man pačukstēja, ka vienai meitenītei šodien paliek 18 gadu. Teātra darbiniecei. Es paņēmu un uzsaucu visiem šampanieti, un uzmetām viņu gaisā, kaut arī bija ļoti zemi griesti."

Nākamo reizi abi tikušies Jāņos Gaujienā, taču aktieris teātra darbinieci nav atcerējies. Meiteni uz mājām bija atvedis Zagorska 10 gadus jaunākais pusbrālis: "Nu, es kaut ko sāku runāties, bet viņa skatās uz mani zilām acīm. Es teikšu godīgi - tajā dienā papardes ziedu neatradām. Arī neiemīlējos viņā todien.

Brālis līdz šai dienai gan ir cemmīgs uz mani.

Tālākais stāsts tāds diezgan garlaicīgs un ilgs, bet bijām pazīstami līdz 1999. gadam, kad apprecējāmies."

Rolanda ieteikums laimīgai laulības dzīvei - kopt attiecības katru dienu, kā arī katru dienu iepriecināt mīļoto ar komplimentiem. Tāpat vīrietis uzskata, ka sieva viņa priekšā nekad nedrīkst būt "izšķīdusi" - sievietei obligāti jāsakopj sevi pēc miega, lai partneris neredz šo nesmukumu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu