Foto ⟩ Kāpēc pa Rīgas centru naktī auļoja 15 zirgi (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LMT/Publicitātes

Šī gada augustā naktī Rīgas centrā bija redzama neierasta aina – pa Lāčplēša, Dzirnavu, Skanstes un citām ielām auļoja 15 zirgi, kurus pavadīja 80 cilvēku liela radošā komanda. 

Kā izrādās, Rīgas centrā tika filmēts jauns, vērienīgs reklāmas videoklips. 

Kā atzīst klipa producents Augustinas Katilius, viens no lielākajiem izaicinājumiem bija panākt sinhronu zirgu darbību naktī, prožektoru gaismā, neierastā vidē. Lai sekmīgi vadītu filmēšanas procesu, tika iesaistīti aptuveni 80 cilvēki gan no Latvijas, gan Lietuvas, gan radošā komanda, gan zirgu īpašnieki, aprūpētāji un treneri.

Aplūko foto no reklāmas uzņemšanas! 

Video vizuālo kvalitāti nodrošināja sadarbība ar spēcīgu kino profesionāļu komandu, tostarp ar starptautiski atzītiem meistariem – operatoru Jurģi Kminu, režisoru Jāni Nordu ("Amatieris", "Mammu, es tevi mīlu") un minēto producentu Augustinas Katilius.

Vērienīgās reklāmas pasūtinātājs ir tehnoloģiju uzņēmums LMT, kas klipā runā par 5G interneta iespējām. 5G jaudu simbolizē zirgi.

Jānis Nords
Jānis Nords Foto: LMT/Publicitātes

"Caur vairāku cilvēku skatupunktiem kļūstam par lieciniekiem teju pārdabiskam, jaudīgam un skaistam notikumam, kad pilsētas ielas naktī pārņem brāzmains zirgu skrējiens.

5G ir neredzams, jaudīgs, skaists spēks, kas ieņēmis zirgu apveidu.

Videoklipa filmēšana izvērtās par ambiciozu projektu ne tikai filmēšanas laukumā, bet arī production/post-production mērogā. Lai arī radošais uzstādījums ir šķietami vienkāršs, tas vienlaikus ir vizuāli iespaidīgs, jo neesam raduši redzēt zirgus skrienam Rīgas ielās," filmēšanas procesu komentē režisors Jānis Nords.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu