"Man sāp!" Slavenam šefpavāram nākas atvainoties šovu zvaigznei Magonei (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Magone Šutoviene
Magone Šutoviene Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Četri uz koferiem" trešā epizode sākās ar asarām, jo šovu zvaigzne Magone Šutoviene beidzot nolēma neklusēt un pastāstīt, kā jūtas pēc restorāna "Hercogs" vadītāja Andra Rūmīša "neapmierinātības un bubināšanas".

"Tu man jau no rīta nobojāji garīgo, un es palieku nejauka. Tāds, kam pieder "Hercogs", saka man, lai kratos tur, lejā. Uzreiz sajutos slikti, jo diena sākas kā sūds. Jā! Es esmu ļoti emocionāls cilvēks, mēs ar Lauri Reiniku abi esam Vēži. Lūdzu izturēties pieklājīgi," raidījumā atklāti sacīja Magone, kurai, starp citu, tieši šajā dienā bija liela atbildības nasta - jāplāno ceļojuma diena un izklaides populārajiem kolēģiem.

"Magone, atvainojos, ja es tevi no rīta kaut kādā veidā aizskāru. Tas bija vairāk humors," atbildēja Rūmītis.

Magone pie reizes no sirds novēla arī pārējo smagumu: "Ir ok, bet es neesmu pieradusi pie tādas attieksmes un varbūt jūsu smalko, glauno humoru es vienkārši nesaprotu, jo dzīvoju citādāk. Lidmašīnā jūs domājāt, ka es gulēju, bet es nevaru tur pagulēt un, tāpat kā Lauris, visu laiku klanījos.

Es dzirdēju, ka Andris saka tā - Lauris jau ir aktieris un cita ranga, un Magone ir jau ok, bet viņai cits līmenis.

Tā bija pirmā lieta, kas man ļoti sirdī aizķērās. Man ļoti sāpēja, un es sajutos ļoti stulba. Domājiet, ko darāt un sakāt - vismaz tā, lai es nedzirdu, jo man sāp."

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu