Madara Kiviča: "Mani aizvaino, ja bērni pārdzīvo otra vecāka dēļ" (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

2018. gada nogalē medijus pāršalca ziņa, ka oficiāli šķirta mūziķa Andra Kiviča un viņa sievas, divu meitu mātes Madaras laulība. 2020. gada sākumā kļuva zināms, ka Kivičs ir apprecējies nu jau ceturto reizi, par sievu apņemot sabiedrības dāmu Lieni Skulmi, kura pēc kāzām pieņēma vīra uzvārdu. Par trijotnes vētrainajām attiecībām gan pirms, gan pēc Madaras un Andra laulības šķiršanas vietējie interneta portāli ir rakstījuši daudz - par to ir ko teikt arī pašai Madarai, kura sākumā uzskatīja, ka pēc šķiršanās varētu uzlaboties viņas un Andra attiecības.

"Protams, ka es pieļāvu tādu iespēju. Ja diviem cilvēkiem ir kopīgi bērni un izveidojas attiecības katram ar savu pusīti, viņi varētu sēdēt dārzā un cept gaļu, kamēr bērni dzīvojas. Es tiešām uzskatīju, ka tā nav problēma. Mums diemžēl tā sanāca ļoti liela problēma.

Man liekas ļoti paradoksāli, ka nevis tie bijušie ir greizsirdīgi, bet tie jaunie ir greizsirdīgi uz bijušajiem.

To, ka pret mani kāda sieviete varētu izjust greizsirdību, kaut gan es tiešām zinu, ka esmu maksimāli nost no tā visa - lai cilvēkiem viss izdodas. Man bija liels pārsteigums par to, ka no sievietes var būt tāda greizsirdība pret mani, jo man šķita, ka es tiešām netraucēju, ļoti pieklājīgi centos," STV Pirmā! sarunu raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāja Madara.

Viņa uzskata, ka normālas attiecības šķirto vecāku starpā iespējamas tikai tad, kad abi ir atbrīvojušies no aizvainojuma: "Man šķiet, ka Andrī vēl joprojām ir aizvainojums. Aizvainojums par to, ka es nepakļāvos tam, ko viņš vēlējās no manis dabūt, kad šķīrāmies. Es neparakstīju uzreiz dokumentus. Nepiekāpos un paliku pie sava viedokļa. Mani ļoti var aizvainot, kad redzu - mani bērni pārdzīvo otra vecāka dēļ. Tā ir lieta, ko nenovēlu nevienam.

Es esmu redzējusi tādas epizodes, ka ārprāts!

Es pēc tam braucu mašīnā un raudu blakus no sāpēm. Man gribas kliegt, kad jūtos tik bezspēcīga un nevaru palīdzēt saviem bērniem. [..] Bērniem arī ir tiesības dusmoties. Viņiem arī ir tiesības apbižoties, justies aizskartiem. Viņiem ir tiesības uz savu privātumu un mieru."

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu