VIDEO ⟩ Staķa apsveikums volejbolistiem Pļaviņam un Točam kļūst par interneta hitu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānšāviņš

Par īstu pašmāju interneta hitu kļuvis Rīgas mēra Mārtiņa Staķa apsveikums pludmales volejbolistiem Mārtiņam Pļaviņam un Edgaram Točam, kuri izcīnīja 4. vietu olimpiskajās spēles.

Video, kas jau savācis teju 3000 skatījumu, Staķis pauž prieku, ka pie viņa ir ieradies "īstais Pļaviņš un Točs", velkot paralēles ar diviem cilvēkiem, kuru uzvārdi ir tādi paši kā slavenajiem sportistiem un kuri iemantojuši ne to labāko slavu.

Jau vēstīts, ka šodien plkst. 17 Rīgas Rātsnamā domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis un Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Iveta Ratinīka  pasniegs naudas balvas galvaspilsētas sportistiem un treneriem par izciliem sasniegumiem sportā 2020.gadā, kā arī Tokijas Olimpiskajās un Paralimpiskajās spēlēs 2021.gadā.

Šogad naudas balvas kopsummā 73 574 eiro apmērā tiks piešķirtas 10 sportistiem, kā arī 10 treneriem un atbalsta personālam. Balvas piešķir, lai izteiktu atzinību un apbalvotu labākos galvaspilsētas sportistus, kā arī veicinātu izcilu Rīgas sportistu sasniegumu atpazīstamību sabiedrībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu