Arta Skuja lakoniska par aiziešanu no TV3

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Oskars Brasliņš un Arta Skuja
Oskars Brasliņš un Arta Skuja Foto: publicitātes

Atlaistā TV3 raidījuma "900 sekundes" moderatore Arta Skuja nu pievienojusies kanāla ReTV Ziņu dienesta komandai un pirmo reizi komentē aiziešanu no TV3.

Jau vēstījām, ka ziņa par Skujas atlaišanu no TV3 izskanēja augusta beigās, kad viņas vietā darbā stājās TV personība un producente Kristīne Komarovska. 

"Mēs pateicamies Artai par profesionālo un ilgstošo sadarbību daudzu gadu garumā. Arta ir lieliska kolēģe un augsta līmeņa profesionāle, ko mēs ļoti novērtējam un ļoti ceram, ka arī nākotnē mums būs iespēja turpināt sadarbību citos grupas projektos," toreiz komentēja TV3 Ziņu un informatīvo raidījumu attīstības vadītāja Elīna Jēkabsone.

Drīz vien pēc tam parādījās ziņa, ka no darba atlaists arī ilggadējais sporta ziņu vadītājs Lauris Lizbovskis. "Mans 25 gadu gājums televizorā izbeidzas ar 31. augustu. TV3 mani nomaina. Paldies par 20 mēnešiem darba. Visiem, kuri man palīdzēja un atbalstīja, - milzīgs paldies! Katrā ziņā bija interesanti!" vietnē "Twitter" paziņoja Lizbovskis.

Nu Skuja izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj, ka viņas pamatdarbs ir Latvijas Radio 1, taču pievienošanos ReTV komandai viņa sauc par "vēl vienu iespēju". 

Savukārt par atlaišanu no TV3 viņa izsakās lakoniski: "Par TV3 neko sliktu nevaru pateikt un to arī nedarīšu, jo nav iemesla."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu