Atlaistā LNT diktora Ivo Goldmaņa stāvoklis satrauc kāda Rīgas mikrorajona iedzīvotājus un bijušos kolēģus (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ivo Goldmanis
Ivo Goldmanis Foto: ekrānuzņēmums no Facebook.com/TV3 Ziņas

2019. gada novembrī tika likvidēts LNT Ziņu dienests, bez darba atstājot aptuveni 30 darbinieku. Atlaisto darbinieku vidū bija arī ziņu diktors Ivo Goldmanis, kura pašreizējais stāvoklis satraucis kāda Rīgas mikrorajona iedzīvotājus un bijušos kolēģus. 

Portāls "Sejas" pagājušajā nedēļā saņēma kāda aculiecinieka foto, kurā redzams, ka kāda nama kāpņutelpā guļ vīrietis ar sievieti. Iespējams, foto redzamā persona ir Ivo Goldmanis ar savu draudzeni.

Aculiecinieks norāda, ka Goldmanis ar draudzeni nakšņojot kāpņutelpā pie savas mammas dzīvokļa vai mājas bēniņos un bieži redzams klīstot pa apkārtni, meklējot iespējas iedzert.

Savukārt izdevuma "Kas Jauns?" rīcībā ir informācija, ka abu dzīvesveida dēļ saukti arī policisti.

Foto: Aculiecinieka foto

Tāpat izdevums sazinājās ar Goldmaņa kolēģiem - ilggadējā LNT Ziņu dienesta vadītāja Inese Kārkliņa norādīja, ka "Ivo simtu gadu nav ne satikusi, ne arī par viņu ko dzirdējusi" un viņš neesot arī kādreizējo kolēģu "WhatsApp" čata grupiņā. Savukārt sporta žurnālists Edgars Barbaks atzina, ka abi pēdējo reizi ar Goldmani kontaktējušies pirms mēneša vai diviem un tolaik "viņš noteikti nebija padevies". "Domāju, mēs visi – bijušie kolēģi un draugi – esam atvērti palīdzēšanai, par to viņam nevajadzētu uztraukties, ka kāds negribētu palīdzēt, bet cilvēkam vispirms pašam sev jāgrib palīdzēt, lai citi to varētu izdarīt," izdevumam norādīja Barbaks.

Ar pašu Ivo Goldmani "Sejām" sazināties neizdevās. 

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu