"Ingai bija ilūzija, ka varēs mani mainīt. Vienubrīd tas noveda līdz krīzei." Dž. Dž. Džilindžers par sesto laulību (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Džilindžers un Grencberga
Džilindžers un Grencberga Foto: facebook.com

Režisors Dž. Dž. Džilindžers, kurš mediju virsrakstos nereti parādās saistībā ar savu sievu skaitu, intervijā žurnālam "Santa" atklāti pastāstīja par savu sesto laulību ar mārketinga un komunikācijas speciālisti Ingu Grencbergu.

Vaicāts, vai šīs ir viņa pēdējās attiecības, režisors atzina: "Šobrīd jā. Bet nevar zināt, vai pēc gada es nesākšu Ingu kaitināt, varbūt viņa mani vairs neiekāros, es sākšu viņu besīt… Vai arī viņa mani sāks kaitināt. Es taču nebūšu tādās attiecībās, pacelšu cepuri un iešu tālāk."

Viņš neslēpj, ka 2016. gadā noslēgto laulību ar pašreizējo sievu arī paspējusi skart krīze. "Ingai bija ilūzija, ka varēs mani mainīt. Vienubrīd tas noveda līdz krīzei. Man ir piecdesmit gadu; ja gribu kaut kur pasēdēt līdz rītam un iedzert, tad es iedzeru. Viņu tas var besīt. Un tad viņa sāk dzīvot tavu dzīvi. Tas ir ļoti apgrūtinoši.

Kad Inga pārorientējās un sāka atkal dzīvot savu dzīvi, viņa arī man kļuva interesanta.

Ja sieviete izšķīst vīrietī, viņš meklē citu. Uzreiz. Vismaz man tā ir, es eju tālāk."

Džilidžers norāda, ka viņam visvairāk patīk ambiciozas sievietes un viņš atzinīgi novērtē sievas paveikto. "Inga ir dievīga, viņa mani nenormāli interesē, un būtu žēl to izjaukt," atklāj viņš.

Pilnu interviju ar Dž. Dž. Džilindžeru lasi žurnāla "Santa" oktobra numurā!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu