Apskādēts šova "Mīla kemperī" spēkrats; iesaistīta arī policija

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Jaunā iepazīšanās un ceļojumu šova "Mīla kemperī" puišu un meiteņu pirmā ceļojuma pietura būs Lietuvas pilsētā Kauņā, kur gaidāma ne tikai jestra ballīte un romantiski randiņi, bet arī negaidīta "saķeršanās" ar policiju.

Pēc abu kemperu "noparkošanas" centrā nelaimīgas apstākļu sakritības rezultātā kāds apmaldījies kravas auto netīšām apskādēja vienu no spēkratiem, kas noveda pie likumsargu izsaukšanas. Tā kā bojātā kempera šoferis tajā brīdī bija Ronalds, tieši viņam bija jānokārto visas formalitātes ar kaimiņvalsts kārtības sargiem un fūres vadītāju.

"Mums priekšā bija nosprostojusies "fūre", kas stūmās atpakaļgaitā. Bijām aizgājuši nopirkt stāvvietas biļeti, un, kad atgriezāmies atpakaļ, skatos, ka izlēcis ārā tā spēkrata šoferis un kaut ko stāsta par to mūsu Latvijas mašīnu.

Jau gāju pie viņa skaidroties, bet tad pagriezos atpakaļ un ieraudzīju, ka kemperim izsista lampa.

Viss skaidrs - saucam policiju," stāsta Edžus. Par notikušo ir pārsteigta arī Alise: "Mēs sēžam, baudām pusdienas un tad pēkšņi mūsu grupas čatā atnāk bilde - kemperis ir sadauzīts! Un tieši mūsu kemperis. Neviens no mums nav vainīgs un kemperis ir braucams, vienīgi viņam tā lampiņa kustējās."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu