Jānis Krīvēns: Mums ir virs "tricāra", nevaram trīs dienas no vietas sēdēt "pritonā"!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Singapūras satīns"
"Singapūras satīns" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Grupas "Singapūras satīns" gaidāmā albuma vadmotīvs ir sirdssāpes un sirdsdēsti. Intervijā portālam "Apollo.lv" mūziķis Jānis Krīvēns atbild tiem grupas faniem, kuri uzskata, ka "vecais "Satīns"" ir pazudis. 

"Mēs esam nobrieduši. Tagad mums ir citas problēmas un kaut kas aktuālāks. Man nepatīk, ka daudzi komentāros raksta: "Eu, kur ir vecais "Satīns"? Kāpēc jūs vairs nerepojat tā kā agrāk, tā kā sākumā vecais "Satīns"?" Nu paga, es atvainojos! Mēs sākām pirms pieciem, sešiem gadiem rakstīt dziesmas, par to, kā mēs rijam ripas "pritonos" sešos no rīta.

Mums tagad visiem ir ap 30 gadiem, tā kā esam pieauguši vīrieši. Mēs nevaram šajā vecumā un pozīcijā, kad mums visiem ir virs "tricāra", repot par to, kā ar jauniešiem sēžam "pritonā" jau trešo dienu no vietas. Nu pieauguši vīrieši tā nedara! Tas bija skaists posms, un ar to viss sākās.

Taču nu esam nobrieduši! Mēs neesam pamainījušies, bet parādām jaunas šķautnes, kuras mūsos ir bijušas vienmēr, bet šobrīd ir tas īstais laiks tām nākt uz āru," intervijā atklāj Krīvēns.

Pilnu interviju ar Jāni Krīvēnu lasi šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu