Grupai "Inokentijs Mārpls" jauna dziesma regeja ritmos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Inokentijs Mārpls"
"Inokentijs Mārpls" Foto: Mārtiņš Lablaiks

Pankroka grupa "Inokentijs Mārpls" klausītāju vērtējumam nodod jaunu dziesmu "Manipulē" no šoruden gaidāmā sestā studijas albuma.

Kā skaidro dziesmas autors Dambis jeb Raimonds Lagimovs, “Manipulē” neatspoguļo jaunā albuma noskaņu un no pārējām dziesmām ir visatšķirīgākā.

"Dziesmas pirmās versijas parādījās jau 2005. gadā, kad dažādos veidos tika apspēlēts dziesmas piedziedājums. Šķita, ka kaut kā trūkst, un 2017. gada jūnijā tika uzrakstīts pamatteksts. Tiesa, sākotnējais vēstījums bija daudznozīmīgāks, tagad tas trivializējies līdz attiecību modelim, kaut gan manipulācija ar cilvēku notiek arī daudz plašākos veidos – skolā, valstī, darbā utt.," par dziesmas tapšanu stāsta mūziķis.

Dziesmā piedalās Dambis (ģitāra, balss), Skrips (bass), Ēriks Lizbovskis (bungas), Kaspars Bindemanis (taustiņi), Nils Īle (perkusijas), Santa Miščenkova (piedziedājumi).

Ierakstīts "Hodila rec." Ģirta Laumaņa vadībā, taustiņi ierakstīti pie Bindemaņa, perkusijas – pie Uģa Vītiņa un piedziedājumi – pie Mārtiņa Burkevica. Māsterējis Ģirts Laumanis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu