Slavenības uz oglēm: Kristīne Garklāva gatavo pildītus šampinjonus un sparģeļus

Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku vai desiņas pie dabas krūts, malkojot kādu atspirdzinošu dzērienu? Katram no mums ir savas mīļākās receptes, bet interesanti, kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami ļaudīs? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar TV personību Kristīni Garklāvu gatavosim ar mocarellu pildītus šampinjonus un sparģeļus.

Kristīne gatavošanai izmantoja šampinjonus, baziliku, mocarelu, sparģeļus, medu, olīveļļu, citronu sulu, kā arī "Vegeta Natur" garšvielu maisījumu. Sparģeļi tika grilēti, savukārt pildītās sēnes gatavotas jaunmodīgajā "Tefal" karstā gaisa friterī. Šeit atradīsi Kristīnes gatavotā ēdiena recepti, bet, lai uzzinātu, kā viņai veicās virtuvē, noskaties video!

Foto: Kristīne Garklāva gatavo ar mocarellu pildītus šampinjonus un sparģeļus

 

Raksts tapis sadarbībā ar Tefal un Vegeta Natur.

Uz augšu
Back