Ksenija Sobčaka cietusi autoavārijā; negadījumā divi bojāgājušie

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ksenija Sobčaka
Ksenija Sobčaka Foto: Reuters/ScanPix

Sestdienas, 9. oktobra, vakarā auto, kurā atradās televīzijas raidījumu vadītāja Ksenija Sobčaka, Sočos iekļuva vairāku auto sadursmē, kā rezultātā bojā gājuši divi cilvēki, vēsta ārvalstu mediji.

Zināms, ka avārija notikusi vēlu vakarā. Sākotnējā informācija liecina, ka Sobčakas nomātais Mercedes S500, apdzenot priekšā braucošo spēkratu, iebraucis pretējā joslā, kur sadūries ar "Volkswagen" auto.

Medijs "Dozhd" vēsta, ka Sobčaka nav cietusi; viņa pēc avārijās atteikusies no mediķu palīdzības un ar citu auto devusies uz lidostu. Otrā automobilī atradušies trīs cilvēki - viens no viņiem gājis bojā, otra dzīvība izdzisusi slimnīcā, bet trešā cilvēka veselības stāvoklis raksturojams kā smags. Zināms, ka viena no bojāgājušajiem bijusi 35 gadus veca sieviete.

Pēc negadījuma Sobčaka sociālajā vietnē "Instagram" nākusi klajā ar paziņojumu: "Esmu mājās, atlabstu, man ir smadzeņu satricinājums un vairākas traumas.

 Mani šausmina un šokē fakts, ka cilvēki gāja bojā, - mēs sazināsimies ar bojāgājušo radiniekiem. 

Es atrados automašīnā. Auto nav mans, tāpat kā vadītāja. Es nesteidzināju šoferi, protams, ka ne. Neviens no mums nesteidzās. Brauciena laikā es sarunājos "Zoom" par darbu, un ir pierādījums - ieraksts, kā es to daru. Tas bija šofera personisks lēmums [apdzīt], tā ir taisnība. Man ir smadzeņu satricinājums, asistentiem arī. Es braucu ar komandu, un pēc sadursmes es zaudēju samaņu, un mana asistente pārcēla mani citā mašīnā.

Mana komanda piedāvāja hospitalizēt mani Sočos - kad nācu pie samaņas, man bija ļoti slikti. Bet es gribēju doties mājās pie dēla, tāpēc aizlidoju.

Sasitumu dēļ man šodien gaidāma iekšējo orgānu pārbaude.  Mēs braucām citā mašīnā, bet mans menedžeris Kirils izsauca ātro palīdzību un devās pārbaudīt, vai varam palīdzēt otrai automašīnai. Cilvēki jau to bija izdarījuši."

Nobeigumā viņa raksta: "Bezgalīga līdzjūtība upuru ģimenēm."

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu