Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Internetu satricina "TikTok" zvaigzne, kuras laulības dzīvē iesaistās arī viņas māte un māsa (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: madibrooks567/TikTok/Ekrānuzņēmums no video

Kāda ASV iedzīvotāja vietnē "TikTok" atklājusi savu recepti veiksmīgai laulībai - viņa savu dzīvesbiedru dala ar māti un māsu. Sievietes publiskotais saturs guvis plašu rezonansi lietotāju vidū, kā arī izpelnījies ievērojamu kritiku, raksta portāls "15min.lt".

"TikTok" lietotāja Medija Bruksa (Madi Brooks) saviem 93 tūkstošiem sekotāju atklāti stāsta par šīm neparastajām attiecībām. Sociālo tīklu zvaigzne un viņas māte ir tā sauktajās atklātajās attiecībās. Reizēm šādām attiecībām pievienojas arī Medijas māsa.

"Tiktok" videoklipā Medija stāsta: "Mēs ar mammu esam svingeres, un tas ir lieliski. Vai  zināt, kāpēc? Jo brīžos, kad man nav garastāvokļa, es vienkārši atļauju savam vīram dabūt... Es viņam šādi ļauju pāris reizes nedēļā."

Videoklipam ir vairāk nekā 8,6 miljonu skatījumu un 14 000 komentāru.

Medija savu vīru "piespēlē" ne tikai mammai, bet periodiski arī māsai. "Zināt, kāpēc es esmu laimīga ar vīru? Jo es viņam ļauju "spēlēties" ar savu māsu," atklāti stāsta "TikTok" zvaigzne.

VIDEO: Medija atklāti stāsta par savām attiecībām

@madibrooks567

Yep don’t judge ##fypシ ##swingtok ##viral

♬ original sound - madi

Ieraksts saņēmis visdažādākās reakcijas no lietotāju puses.

"Šogad man pietiek ar "TikTok"," raksta kāds lietotājs. "Kā tas vispār sākās?" citi lietotāji brīnās.

Atvērtās attiecības ir attiecību veids, kas nav seksuāli monogāmas. Tas nozīmē, ka šajās attiecībās var iesaistīties arī cilvēki "no malas". 

Šāda veida attiecības, piemēram, Lielbritānijā, kļūst arvien populārākas. Aptaujas liecina, ka pēdējo desmit gadu laikā Lielbritānijā piekrišana šādām attiecībām pieaugusi par 50%. Aptuveni 1,5 miljonu britu regulāri apmainās ar savām otrajām pusītēm.

@madibrooks567

Don’t be mad it’s our lives ##fypシ ##4u ##viral

♬ original sound - madi
Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu