"Singapūras satīns" albuma izdošanu nosvin bez skandālos iepītā Strūberga. Vai grupā notikušas izmaiņas? (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

6. oktobrī klajā nāca grupas "Singapūras satīns" jaunais albums, taču vērīgākie pamanīja, ka tā prezentēšanas pasākumā nepiedalījās viens no kolektīva dalībniekiem - Kristaps Strūbergs.

Kā zināms, Strūberga vārds šogad izskanējis divu skandālu sakarā - šā gada maijā par iespējamu vardarbību pret savu sievu un divu bērnu māti, kā arī pavisam nesen, septembra izskaņā, kad internetā tika nopludināts video, kur Strūbergs un citas pašmāju slavenības redzamas izklaidējoties ar baltu pulverveida vielu.

Vērīgākie pamanīja, ka albuma iznākšanas dienā Strūbergs starp grupas dalībniekiem nebija redzams ne reklāmas aktivitātēs, ne prezentācijas ballītē.

Izdevumam "Kas Jauns?" grupas dalībnieki Kārlis Zenne un Jānis Krīvēns noraida, ka grupas sastāvā būtu notikušas izmaiņas, taču par Strūberga neesamību kolektīvam tik svarīgajā dienā abi izteicās izvairīgi.

Zenne norādīja, ka Strūbergs esot "noguris, gribēja atpūsties", bet ne viņš, ne Krīvēns neapstiprināja, ka vai pret Strūbergu noteiktas kādas sankcijas. 

Kā zināms, albums "Stonks" nācis "Universal Music Group" paspārnē. Grupas dalībnieki uzsver, ka šis albums ir tapis ilgi un pārdomāti.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu