Linda Mūrniece: Nejūtos vientuļa, bet neteiktu, ka izbaudu vienatni

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Linda Mūrniece
Linda Mūrniece Foto: Lindas Mūrnieces privātais arhīvs

Bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece ir pārmaiņu priekšā – abi bērni ir izauguši un devušies savā dzīvē, kas nozīmē, ka arī viņai pašai ir jāiemācās dzīvot citādāk.

“Nav kam gatavot vairs. Dzīvoklis arī ir tukšs un katru reizi atgriežoties uzdzen skumjas. Kā es sevi mierinu, bija jau laiks man sākt patstāvīgu dzīvi. Padomā, cik man gadu – tak vienreiz jākļūst patstāvīgai. Es pirmo reizi dzīvē esmu viena,” viesojoties sarunu šovā “Kad viņas satiekas”, atklāj Linda Mūrniece.

Tāpat viņa saka, ka katram ir brīva izvēle – justies vientuļam vai izbaudīt laiku vienatnē ar sevi. “Vientuļa es nejūtos, bet neteiktu, ka izbaudu vienatni. Man tomēr vajag ikdienas komunikāciju. Bet līdz tam ir jānonāk, lai saprastu, ka apprecēšanās uz diviem mēnešiem neizglābj no sajūtas, ka nebūsi viens. Tas neko neglābj,” tā Linda.

Kā zināms, Lindai Mūrniecei aiz muguras ir trīs šķirtas laulības. 

Viņa atklāj, ka brīžos, kad ir nepieciešams pārmaiņas, pirmais, ko viņa dara, – nomaina dzīvesvietu. Šobrīd padomā ir arī šis solis, kā arī viņa sākusi darba meklējumus un pirmo reizi dzīvē uzrakstījusi CV un bijusi uz darba interviju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu