Slavenības uz oglēm: Fiņķis gatavo kebabus un ķiplokos marinētu papriku

Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku vai desiņas pie dabas krūts, malkojot kādu atspirdzinošu dzērienu? Katram no mums ir savas mīļākās receptes, bet interesanti, kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami ļaudīs? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar hiphopa mākslinieku Helviju Fiņķi gatavosim cūkgaļas kebabus ar grilētu un ķiplokos marinētu papriku

Fiņķis gatavošanai izmantoja cūkgaļu, sīpolus, kinzu, papriku, ķiplokus, citronus, medu, grieķu jogurtu, kā arī divus dažādus "Vegeta Natur" garšvielu maisījumus. Paprikas tika apdedzinātas uz grila, savukārt kebabi gatavoti jaunmodīgajā "Tefal" karstā gaisa friterī. Šeit atradīsi Fiņķa gatavotā ēdiena recepti, bet, lai uzzinātu, kā viņam veicās virtuvē, noskaties video!

Foto: Fiņķis gatavo cūkgaļas kebabus ar grilētu un ķiplokos marinētu papriku

Raksts tapis sadarbībā ar Tefal un Vegeta Natur.

Uz augšu
Back