Pikantēriju šovam pievienojas kareivīgi noskaņota jaunā māmiņa (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Negaidīts pavērsiens sašūpojis šova “Mīla kemperī” pārīšus – dāmām uzradusies konkurente, 29 gadus vecā loģistikas eksperte un jaunā māmiņa Sinta.

Lieki laiku netērējot, Sinta uzreiz novērtēja, kādi puiši ir šovā un kurš no viņiem daiļavas acij un sirdij šķiet tīkamāks. Un kā nu ne - saskaņā ar "Mīla kemperī" noteikumiem, jaunpienācējai ir visas tiesības "nocelt" kādai no meitenēm viņas otro pusīti, lai tālāko ceļu jau turpinātu divatā ar izvēlēto brašuli pie sāniem.

Lai arī puiši berzēja rokas par daiļavas ierašanos, meitenes kļuva tramīgas un neslēpa nepatiku. Vēl vairāk – metās Sintu kritizēt ne tikai par kareivīgo uzvedību, bet nepieklājību, jo steigā izvēloties čaļus, viņa aizmirsusi iepazīstināt pati ar sevi.

“Pirmais iespaids bija interesants, jo sākumā viņa iekāpa pirmajā kemperī paskatīties, kāda mums tā “bufete” ir. Un tad atnāca pie mums un pat nepateica savu vārdu. Es saku – jā, nu nāc iepazīsties, kā iet? Bet, jā viņa nepateica savu vārdu un mums tas likās dīvaini. Bet nu viņa tik ļoti bija aizskatījusies uz mūsu “bufeti,” par pirmo satikšanos ar jauniņo sacīja Alise Haijima.

Tikmēr pārējās dāmas sprieda, ka Sinta izskatās vecāka par saviem gadiem, ir nopietna un iedomīga un cerams, ka ilgi šovā nenoturēsies. Puiši gan steidza aizstāvēt meiteni, sakot, ka, iespējams, viņa ir sakautrējusies no tik daudziem cilvēkiem, taču piekrita, ka pieklājības normas nevajadzētu aizmirst jebkurā gadījumā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu