Sociālajos tīklos izplatās video - Kariņš dzied, bet Pavļuts spēlē klavieres (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ceturtdien, 14. oktobrī, sociālajos tīklos parādījies video, kurā premjers Krišjānis Kariņš dzied un Veselības ministrs Daniels Pavļuts spēlē klavieres.

Video, kas uzņemts pirms diviem gadiem, sociālo tīklu lietotāju vidū raisījis plašas diskusijas - kāpēc tas ir izplatīts publiski un vai tas nav kompromats.

Video izplatījās pēc tam, kad Valsts prezidenta kanceleja (VPK) nākamgad plānoja iegādāties 183 921 eiro vērtu koncertflīģeli Rīgas pils Svētku zālei, kā arī par 155 050 eiro sarīkot vairākus pasākumus, lai atzīmētu Latvijas Republikas Satversmes pieņemšanas simtgadi. 

Sabiedrībā izvērsās plašas diskusijas par plānu valdības atbalstītajā budžetā klavieru iegādei atvēlēt 184 000 eiro, un drīz vien tapa zināms, ka VPK atteicies no plāna nākamgad iegādāties jaunu flīģeli, 14. oktobrī ziņoja LTV raidījums "Dienas ziņas".

Pats Kariņš, reaģējot uz video, vietnē "Facebook" izteicies šādi: "Publiskajā vidē ir nonācis kāds dažus gadus vecs video, kas atgādina par tiem laikiem, kad Covid – 19 vēl nebija ietekmējis mūsu ikdienu. Video, kas tiek mērķtiecīgi izplatīts, ir uzņemts 2019. gada novembrī un parāda vienu no manām brīvā laika (kad tāds man vēl bija) aizraušanām – mūziku. (..) Es patiesi ceru, ka, beidzoties Covid-19 pandēmijai, mēs visi varēsim atgriezties normālā ikdienas dzīvē, kurā varam brīvi darīt to, ko katrs vēlamies, un arī vienoties kopīgā dziesmā. Novēlu visiem izturību un stipru veselību!"

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu