Kāpēc Ivo Grīsniņš-Grīslis nenēsā laulības gredzenu?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Mūziķis Ivo Grīsniņš-Grīslis, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas" pastāstīja, kā bildināja savu mīļoto Madaru un to, kādēļ nenēsā laulības gredzenu.

Kad Ivo bija nolēmis bildināt savu ilggadējo mīļoto, viņš nedeva Madarai jeb kā viņš sieviņu mīļi dēvē - Mārdžai - nekādus mājienus par to, kas gaidāms. Bildinājums teju izgāzies - mūziķis bija devies uz iepirkšanās centru, lai nopirktu gredzenu, bet pēc tā iegādāšanās, ejot ārā no veikala, viņš pamanīja savu sirdsdāmu. Par laimi Madara viņu neieraudzīja: "Ja viņa tomēr mani būtu ieraudzījusi, tad būtu bijis jākrīt uz ceļa turpat veikalā!"

Par laimi romantiskā bildināšana izdevusies, kā plānots. "Es viņu uzaicināju uz vakariņām Vecrīgā un, ejot uz mašīnu, es bildināju skaistajā Bastejkalna stūrītī, kur upe tek lejā. Es nometos un viena ceļa. Biju ļoti uztraucies, kaut arī atbilde jau teorētiski bija skaidra," stāsta mūziķis.

Uz jautājumu, kāpēc Ivo nevalkā laulību gredzenu, mūziķis atbildēja, ka abi organiski saprata, ka tieši viņiem nav nepieciešams šis fiziskais mīlestības apliecinājums uz pirksta - gredzeni stāv mājās uz plauktiņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu