"Coldplay" izdod devīto albumu

Par katru pārdoto koncertbiļeti, plāno iestādīt koku
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Coldplay"
"Coldplay" Foto: publicitātes

Britu poproka kvartets "Coldplay" piektdien, 15. oktobrī laiž klajā jaunu studijas albumu "Music of the Spheres".

Devītais grupas stduijas albums pieejams visās mūzikas straumēšanas vietnēs, bet fiziskā formātā mūzikas ierakstu veikalos, tai skaitā veikalā “Randoms”, Rīgā.

Līdz ar ziņu par albuma izdošanu, grupa publiskojusi dziesmu teksta video albuma centrālajam skaņdarbam "Let Somebody Go", kurā dzirdama arī Selēnas Gomesas balss.

Jaunajā albumā iekļautas dziesmas "Higher Power", kuru pirmo reizi atskaņoja franču kosmonauts Tomā Peskē (Thomas Pesquet) starptautiskajā kosmosa stacijā un kas drīz vien ieguva pasaules hita statusu, kā arī dziesma "My Universe" ar populāro korejiešu zēnu k-pop* grupu BTS

Vēl vakar "Coldplay" izziņoja vērienīgu stadionu turneju, kas sāksies 2022. gadā. Vairāk informācijas par koncerta norises vietām meklējama grupas mājaslapā. Līdz ar koncertturnejas izziņošanu, grupa ir apņēmusies veicināt iniciatīvu dabas aizsardzībai, ieskaitot CO2 izmešu mazināšanai – par katru pārdoto koncerta biļeti, grupa plāno iestādīt koku. 

22. oktobra vakarā kvartets sniegs pirmo koncertu “Climate Pledge Arena” Sietlā, Amerikā. Koncertu varēs vērot tiešsaistē bez maksas Amazon Music, Amazon Prime un Twitch platformās.

Noklausies albumu.

Iepriekšējais grupas albums "Everyday Life" izdots 2019. gadā (skat. recenziju).

* «K-pop» ir korejiešu popmūzikas stils, kurā sakausēta deju mūzika, elektronika, elektropops un hiphops.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu