Grupa "Laime pilnīga" publisko jaunu, enerģisku video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Laime pilnīga"
"Laime pilnīga" Foto: publicitātes

Rokgrupa "Laime pilnīga" izdod jaunu skaņdarbu ar video par neatlaidību "Perseverance". Skaņdarbs klausāms visas lielākajās mūzikas straumēšanas platformās.

"Kompozīcijas radīšanas process bija lielisks piedzīvojums, pilns ar nejaušībām un negaidītiem pagriezieniem, ko bez steigas realizējām un pilnveidojām grupas ierakstu studijā "Laimes telpa". Īstenojām vairākas idejas, kuras jau kādu laiku gribējās izmēģināt, piemēram, vairāk kā 30 cilvēku ierunātus stāstus. Skaņdarbs radīts kā ceļojums ar sākumu un beigām. Tematiski turpinam tēmas, kas mūs pašus interesē un ietekmē. Par šo skaņdarbu varētu teikt, ka ar neatlaidību var tikt vistālāk un dažreiz par tālu," tā dziesmas autori Ervīns Ramiņš un Mārcis Vasiļevskis.

Karstā augusta vakarā tapa arī dziesmas video, ko uzņēmis operators Ņikita Karpovs, ar kuru grupa jau sadarbojusies iepriekš veidojot video dziesmām "Divatā", "Esmu, tu esi es".

Dziesma ieskaņota grupas ierakstu studijā “Laimes telpa” kopā ar grupas ģitāristu Mārci Vasiļevski kā skaņu inženieri, kā arī “Siguldas skaņu studijā” kopā ar skaņu inženieri Mārci Kalniņu. Ieraksta pēcapstrādi veica Krišjānis Geidāns, savukārt gala skaņas apstrāde - Minervai Pappi no Waudio Mastering Somijā.

Noskaties dziesmas video!

"Laime pilnīga"

Spilgtā latviešu rokgrupa "Laime pilnīga" ir dibināta 2006. gada pavasarī Rīgā un ir pazīstama ar enerģiskiem, emocionāli uzlādētiem koncertiem. Grupas skanējumu raksturo virtuoza ģitāras spēle, unikāls vokāls un spēcīga ritma grupa, kas kopā veido brāzmainas rokmūzikas un niansētu sajūtu virpuli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu