"Vecs vecis!" Olga Kambala "nekad dzīvē nepaskatītos" uz tādu vīrieti kā Dzelzītis (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA, instagram/lukisa04 / TVNET kolāža

Mīlas šova "Randiņš ar Dzelzīti" 11. sērijā aktiera izvēlētajām finālistēm nācās iepazīstināt vecpuisi ar saviem draugiem. Kamēr Baiba bija sarīkojusi izbraucienu ar jahtu, pieaicinot vien savu labāko draudzeni, Doloresa kādā kafejnīcas terasē sapulcināja brangu pulku draugu, kuru vidū bija arī Kambalu pāris.

"Es nekad neesmu iepazinies ar meitenes ģimeni un draugiem," atklāja Dzelzītis. Taču, ieraugot Kasparu Kambalu, vecpuisis nedaudz atbrīvojās - abi pirms kāda laika bija tikušies filmas "Homo Novus" uzņemšanas laukumā.

"Viņa ir riktīgi traka meitene!" tā par Doloresu izteicās Kaspars Kambala, atklājot, ka arī par Lauri viņam ir labas domas. "Man viņš šķiet džentlmenis. Man viņš patīk kā cilvēks."

Savukārt Kaspara sieva Olga bija citās domās. 

"Viņš Doloresai reāli nepiestāv. Viņš ir vecs vecis, viņa – jauna meitene! Viņš nav simpātisks, es uz tādu vīrieti nekad dzīvē nepaskatītos," skarbi izteicās Olga.

Arī pārējie Doloresas draugi izteicās dažādi - vieniem šķita, ka Lauris viņai ir piemērots, kamēr citi uzskatīja, ka viņiem kopīga nākotne nav iespējama.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu