Saldumus vai šausim! Halovīna svinētājiem šogad cieņā tērpi no "Netflix" seriāla "Squid Game"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

31. oktobrī visā pasaulē tiek atzīmēts Halovīns jeb Visu svēto diena, un ļaudis tai sākuši gatavoties laicīgi, pasūtot sev tērpu.

Kā vēsta CNN, šogad īpaši populāras ir tērpu idejas no populārā "Netflix" seriāla "Squid Game" (Kalmāra spēle).

Kādā pētījumā atklāts, ka meklējumi pēc ""Squid Game" kostīma" pārspēj citu filmu un seriālu varoņu tērpu meklējumus. Lai gan korejiešu seriāls "Squid Game" iznāca vien pagājušajā mēnesī, pētījumā atklāts, ka tā tērpi ir nokļuvuši topu augšgalā, veidojot gandrīz vienu trešdaļu no 11 populārākajiem tērpu meklējumiem.

"Squid Game"
"Squid Game" Foto: AFP/SCANPIX

Kopā ar "Squid Game" ļaudis izrādījuši interesi par Kaķsievieti, Arli Kīnu, Džokeru un Zirnekļcilvēku. Tāpat populāri ir Penīvaiza, Harija Potera un Brīnumsievietes tērpi.

Kā zināms, divu nedēļu laikā seriāls "Squid Game" kļuva par skatītāko visā "Netflix" platformā. Sacensību dalībnieki cīnās par prāvu naudas balvu. Lai to saņemtu, jāiziet virkne pārbaudījumu, kuru pamatā ir bērnu spēles. Ja tas neizdodas - jāatvadās no dzīvības.

Halovīns jeb Visu svēto dienas priekšvakars ir ļoti sena tradīcija. Kamēr daudzās pasaules valstīs bērni un pieaugušie ar aizrautību gatavojas mošķu tērpu darināšanai, saldumu ēšanai un ķirbju grebšanai, Latvijā daudzi joprojām rausta plecus neizpratnē par to, kas šie svētki īsti ir.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu