Markus Riva jaunajā dziesmā cer, ka "asaras acīs pazudīs" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Markus Riva
Markus Riva Foto: publicitātes

Jaunu dziesmu latviešu valodā saviem klausītājiem sarūpējis mūziķis Markus Riva (Miķelis Ļaksa). "Asaras acīs" tapusi sadarbībā ar latviešu un ukraiņu producentiem un ir jaunākā Rivas dziesma pēc martā izdotā skaņdarba “Vārdi klusumā”.

Par spīti nosaukumam, singla vēstījums, raksturīgi Markum, ir optimistisks un cerību pilns – nevienām asarām nav lemts ilgt mūžīgi. Dziesma tapusi sadarbībā ar ukraiņu komponistu Igoru Tatarenko, filmējoties TV pārraidei Kijevā, un tā ir vēl viens topošā Rivas albuma latviešu valodā vēstnesis.

“Es ļoti ceru, ka pavisam drīz visas dziesmas savirknēsies vienā veselumā un vēl šogad izdosim konceptuālu albumu latviešu valodā,”

cerīgs ir mākslinieks.

Noklausies dziesmu!

Kā ierasts, rudens mūziķim ir ļoti darbīgs laiks - septembrī TV ekrānos atgriezies vērienīgais muzikālo talantu šovs "X faktors", un mūziķis redzams ekrānos arī Krievijā un Ukrainā – tur viņš piedalījies populārā Lielbritānijas formāta “All Together Now” filmēšanā. Taču, kā uzsver pats mākslinieks, muzikālās ieceres viņam arvien ir pirmajā vietā un viņš, tāpat kā visa kultūras nozare, gaida atgriežamies aktīvu koncertu dzīvi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu