Dzelzītis komentē asi apspriesto epizodi, kur atteicās palīdzēt dāmai nest koferi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Valdis Kauliņš, LETA / TVNET kolāža

Mīlas šova "Randiņš ar Dzelzīti" skatītāji asi komentēja epizodi, kur vecpuisis atteicās palīdzēt vienai no dalībniecēm nest lejā līdzpaņemto "vairāk nekā 40 kilogramus smago" koferi. Nu Dzelzītis izteicies par šo situāciju. 

Atgādinām, ka pēc atteikšanās palīdzēt nonest koferi Dzelzītis šova aizkadrā sacīja: "Es nevaru staipīt čemodānus. Nu, nu, ko man darīt? Traki! Es izsaku līdzjūtību. Kas man jādara ir? Tas ir mans pienākums?!" Šie komentāri neatstāja vienaldzīgus arī "Twitter" lietotājus. "Dzelzītis, izrādās, ir THE WORST", "Kaut kas tik arogants un nepatīkams. Ļoti pārsteigta", "Nu, ja viņam ir 43 un brīvs, tad nav brīnums" - bija tikai daži komentāri no "Twitter" lietotājiem.

Nu Dzelzītis žurnālam "Ieva" komentējis notikušo, sakot, ka viņam bija muguras trauma: "Atceraties to pirmo šova sēriju, kur es čemodānu atteicos nest? Alojā strādājot, baļķus nesot, biju dabūjis muguras diska trūci, divus mēnešus ar kruķiem staigāju, dzīvoju ar pretsāpju līdzekļiem. Nujā, un tad vēl attiecības izjūk. Tad reizēm es domāju, paskatos uz augšu un saku: nu, vecais, tev ir kruta humora izjūta. Labi, labi, sapratu, pamaucam vēl."

Jau vēstījām, ka Dzelzītis pirms mīlas šova filmēšanas piedzīvoja sāpīgu šķiršanos, kas esot noteikusi psihoemocionālo fonu šovam "Randiņš ar Dzelzīti".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu